Verekedésbe keveredhetett Curtis

Forrás: Instagram/curtis4ker -
verekedés Curtis foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Curtis balhéba keveredett a szombati Újpest-Fradi meccs után: a rapper a zöldek szurkolóival kerülhetett összetűzésbe. 

Köztudott, hogy Curtis megszállott Újpest-szurkoló, de csapata a szombati mérkőzésen alulmaradt a Fradival szemben. A meccs viszont ezzel még nem volt lejátszva, a küzdelem állítólag a szurkolók között folytatódott. Curtis Facebook-oldalán is közvetített.

Curtis verekedésbe keveredett? Forrás: Instagram/curtis4ker

"Valamelyiknek be kéne a fejét törni azért... én azon lennék" – írta a rapper, később pedig már csak azt közölte, „meghunyászkodtak" a Fradisok. „A meccs 1:0 lett, de most Sz. Csabával egyenlítettünk Pest határában. Nyolc a kettőben meghunyászkodtak a k**va zöldek. Köszi és jó éjt" – írta még a rapper. A Ripost szerint ezzel egyértelműen arra utal, hogy verekedtek a másik tábor szurkolóival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.