12 év után szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813 -
elköltözés Várkonyi Andrea párkapcsolat Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk tudta meg, hogy válságban van Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata: már szét is költöztek.

A TV2 műsorvezetője már nyáron elhagyta a közös otthont, és vitte magával 12 éves lányukat, Nórit is. A szakítás teljes titokban zajlott, a közvetlen környezetükön kívül senki sem gyanította, hogy valami nincsen rendben. Árulkodó volt ugyan, hogy egy ideje nem posztoltak közös képet közösségi oldalaikra, ám munkájukat mindketten úgy végezték, mintha mi sem történt volna.

Válságban Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

A lap megkereste Várkonyit és Bochkort is, ők pedig közös választ küldtek:
"A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!"

Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence ezúttal nem celeb párt választotthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-jennifer-lawrence-ezuttal-nem-celeb-part-valasztott.htmlÚjra szerelem Az éhezők viadala filmek sztárja, Jennifer Lawrence. A színésznő ezúttal nem a celeb körökből választott magának férfit. TV + Sztárok--Tolvai Reni megmutatta, milyen szexi volt néhány évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-tolvai-reni-megmutatta-milyen-szexi-volt-nehany-evvel-ezelott.htmlMég 2010-ben nyerte meg a Magasztár 5. szériáját Tovlai Reni. Most megmutatta, hogyan már akkor is nagyon szexi volt. TV + SztárokRita Ora az ágyból posztolt meztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-rita-ora-az-agybol-posztolt-meztelenul.htmlRita Ora énekesnő nemcsak hangjával hökkenti meg rajongóit, hanem gyönyörű testével is. Most is egy szexi, mégis sejtelmes fotót töltött fel Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Albert Györgyi újságíró 10 éve hunyt el, boldog volt, amikor elmenthttp://www.life.hu/sztarok/20181004-albert-gyorgyi-ujsagiro-10-eve-hunyt-el-boldog-volt-amikor-elment.htmlTíz évvel ezelőtt, 2008-ban hunyt el Albert Györgyi újságíró. Egy taxiban állt meg a szíve. Szép volt, tehetséges, nehéz gyermekkora egész életére rányomta a bélyegét. Pánikbeteg volt, depressziós, anorexiás és alkoholfüggő. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltChad le Clos úszó Cseh Laciról nyilatkozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-chad-le-clos-uszo-cseh-lacirol-nyilatkozott.htmlChad le Clos mindössze 20 évesen lett a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, Cseh Laci nagy versenyzői riválisa, aki 2014-ben az év úszója is lett. A sportoló exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak és elárulta, mi a véleménye a magyar versenyhelyszínről és arról is beszélt, milyen kapcsolatban van Cseh Lacival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.