Cseh Laci nem borotválja le a fejét a világkupára

úszás kabala borotválás haj Cseh László Világkupa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat számban nevezett az úszó-világkupára Cseh Laci, ám a szokásától eltérően most nem borotválja le a haját. Azt is elárulta, hogy miért. 

Már megszokhattuk, hogy a nagy versenyekre Cseh László úszó leborotválja a fejét, ám az úszó-világkupán ezt nem teszi meg. A négyszeres olimpiai ezüstérmes hat számban adta le nevezését az eseményre: 100 pillangón tegnap az 5. helyen végzett 51.23 másodperccel, 400 gyorson ugyanakkor nem sikerült beverekednie magát a fináléba. Emellett 50 és 200 pillangón, 200 gyorson, valamint 200 vegyesen versenyez - írja a Blikk.

Cseh Laci meghagyja a haját Forrás: MTI/EPA/Patrick B. Krämer

A sportoló elárulta, mi az oka a váltásnak, vagyis miért hagyta meg a haját. "Többen kérdezték tőlem, mi lesz ezzel kapcsolatban. Ezúttal marad a hajam, ahhoz ugyanis még kicsit többet kell edzenem, hogy meglegyen a borotválás, jobb formába kell lendülnöm" - mondta a lapnak Cseh Laci. Hozzátette: sok erőt ad neki a hazai szurkolók biztatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.