Mihalik Enikő saját baba mellett örökbe szeretne fogadni egy árvát: párja ellene van

örökbefogadás Mihalik Enikő családalapítás szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő 31 évesen elérkezettnek látja az időt, hogy családot alapítson párjával. Míg a modell örökbefogadta, párja saját kisbabára vágyik.

Kis árvát szeretne örökbefogadni Mihalik Enikő, ám párja saját gyereket szeretne. Egyelőre még nem jutottak dülőre.

Mihalik Enikő a 2016-os cannes-i filmfesztiváon Forrás: AFP

"31 éves vagyok, és sokszor eszembe jut ez a téma, de sokat vívódom. Nagyon szeretnék édesanya lenni, de egyre erősödik bennem az érzés, hogy a szeretetemet megosszam egy olyan gyermekkel, akinek nem adatott meg, hogy családban nőjön fel. Szeretnék örökbe fogadni" - mesélte a modell, majd hozzátette, hogy párja másképp gondolja:

"Ő nagyon szeretne saját babát, s természetesen nekem is vágyam, hogy átéljem az anyaság minden szépségét, ezért most egyezkedem vele abban, hogy vállaljunk egy saját gyermeket, aztán pedig örökbefogadás útján bővítsük tovább a családot. Annyi nehéz sorsú pici van, önzőségnek tartanám, ha nem segítenék rajtuk" - mesélte a Blikknek Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.