Várkonyi Andrea egy másik férfi miatt hagyta el 12 év után Bochkor Gábort? Azt beszélik

Várkonyi Andrea harmadik fél válás Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után néhány hónappal ezelőtt ért véget. Az egykori szerelmespár már szét is költözött, közösen kiadott közleményükben azt írják, a legnagyobb egyetértésben váltak egy útjaik, lányukat, pedig ezután is közösen fogják nevelni. Egyes értesülések szerint egy harmadik fél is bekerült a képbe...

12 év szerelem után bombaként robbant a hír, miszerint Várkonyi Andi és Bochkor Gábor újtjai különváltak. 11 éves lányukat, Nórit azonban ezután is a legnagyobb egyetértésben nevelik majd. A rossz hírt egy közös közleményben tudatták követőikkel:

"A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra"

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

A Bors információi szerint a csinos tévésnek már új kapcsolata is van, egy rendkívül jóképű kollégájával hozták hírbe. A lap ismeri a férfit, fel is hívta őt, ám a szintén tévés szakember mindent határozottan tagadott és kérte, a nevét semmiképp se említsék meg.

Bochkor Gábort is megkeresték, aki mindössze ennyit mondott, kolléganőjén keresztül:

"Sajnos, nem tudok többet mondani, mint amit leírtunk Andival."

Hatalmas botrány az amerikai X-Factorban: Sharon Osbourne keményen odaszólt Simon Cowellnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-hatalmas-botrany-az-amerikai-xfactorban-sharon-osbourne-kemenyen-odaszolt-simon-cowellnek.htmlHamarosan indul az amerikai X-Factor is, ám Sharon Osborune nélkül, ugyanis annyira nem bírják elviselni egymást Simon Cowell-el, hogy inkább kilépett a zsűriből.TV + SztárokOrigoHatalmas botrány az amerikai X-Factorban: Sharon Osbourne keményen odaszólt Simon Cowellnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-hatalmas-botrany-az-amerikai-xfactorban-sharon-osbourne-kemenyen-odaszolt-simon-cowellnek.htmlHamarosan indul az amerikai X-Factor is, ám Sharon Osborune nélkül, ugyanis annyira nem bírják elviselni egymást Simon Cowell-el, hogy inkább kilépett a zsűriből.TV + SztárokOrigoSurvivor: Alexandra teljesen összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-survivor-alexandra-teljesen-osszeomlott.htmlHiába Gábor vigasztaló szavai, Alexandra képtelen volt abbahagyni a zokogást. Vajon van visszaút a lánynak a törzsbe?TV + SztárokOrigoBaji Balázs elárulta Hosszú Katinka titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-baji-balazs-elarulta-hosszu-katinka-titkat.htmlA 2000-es sydney-i Olimpia úszó sztárja, az angolna becenévre is hallgató Eric Moussambani az első magyar úszó Világkupán különböző sportágak szupersztár sportolóival versenyzett. A sztárfutamon ott volt többek közt a téli Olimpia magyar aranyérmes sztárja, Liu Shaolin Sándor, valamint a tavalyi év sportolója, a gátfutó Baji Balázs is, aki megnyerte a versenyt. Mestere pedig nem más volt, mint Hosszú Katinka. Balázs a Life.hu-nak nyilatkozott a sztárfutam után, többek közt Katinka titkáról. TV + SztárokŐk Hollywood legcukibb házaspárja: Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ok-hollywood-legcukibb-hazasparja-emily-blunt-es-john-krasinski.htmlHollywoodban sajnos nem az a megszokott, hogy a házaspárok kitartanak egymás mellett, és egyetértésben, harmonikus kapcsolatban nevelik a gyermekeiket, de Emily Bluntnak és John Krasinskinak sikerült megvalósítania ezt a lehetetlennek tűnő küldetést egy olyan környezetben, ahol nem feltétlenül a hűség és a kitartás a legnagyobb érték. TV + Sztárok--Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.