Curtis az Instán üzent a legfontosabb embernek az életében

szerelem vallomás rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelméről, Krisztiről posztolt fotót Curtis, hozzá pedig egy szívhez szóló szerelmi vallomást írt, amit a Forest Gump című filmből idézett.

"Tudja, az a fura, hogy valamire emlékszik az ember, valamire nem. Emlékszem a legelső buszozásomra az iskolába, jól emlékszem. Igazán fura, mik maradnak meg az ember fejében. A születésemre például nem emlékszem. És nem bírom felidézni az első karácsonyi ajándékomat, vagy hogy mikor vittek először a folyópartra piknikre. Viszont arra jól emlékszem, mikor hallottam először a világ legédesebb hangját. Sose láttam olyan szépet életemben, mint az a kislány. Olyan volt, mint egy angyal. (...) Attól kezdve mindig együtt voltunk, úgy voltunk, mint a borsó meg a héja" - ezzel az idézettel fejezte ki Kriszti iránt érzett szetelmét Curtis.

A válasz is jött haramosan, Kriszti reagált a vallomásra: "Elmondani nem Tudom mit érzek, Mikor olvasom ezeket a sorokat... ❤️ Mindennel jobban szeretlek ❤️"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.