A Limp Bizkit frontemberét próbálták lerúgni a színpadról: videó

színpad rúgás Limp Bizkit támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes jelentenek lehettek szemtanúi a Rock Allegiance fesztivál látogatói. A Limp Bizkit frontemberét próbálták meg lerúgni nekifutásból.

Majdnem komoly sérülést szenvedett a Limp Bizkit frontembere. A Rock Allegiance fesztiválon lépett fel a zenekar, amikor egy másik banda egyik tagja, Shaggy 2 Dope felrohant az emelvényre. Nekifutásból próbálta meg lerúgni Fred Durstöt a színpadról, szerencsére nem sikerült. Bár a biztonságiak nem tudták megakadályozni a rúgás véghezvitelét, Shaggy elhibázta, így szinte hozzá sem ért Fredhez.

Gyönyörű ékszertervezőt szerethet Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-gyonyoru-ekszertervezot-szerethet-brad-pitt.htmlA hírek szerint újra szerelmes Brad Pitt: a színészről és állítólagos új párjáról lesifotók is készültek. TV + Sztárok--Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-camilla-hercegne-nem-megy-el-eugenia-hercegno-eskuvojere.htmlCamilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre. TV + Sztárok--Aradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20181008-aradszky-laszlo-egy-evvel-a-halala-utan-kapott-felkerest-egy-fellepesre.htmlEgy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka a Csak show és más semmiben kapott munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-karpati-rebeka-a-csak-show-es-mas-semmiben-kapott-munkat.htmlA Csak show és más semmiben láthatják már a nézők Kárpáti Rebekát. Most az is kiderült, hogy mi lesz a feladata. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla reagált rajongójának, aki azt feltételezte róla, hogy babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-megyeri-csilla-reagalt-rajongojanak-aki-azt-feltetelezte-rola-hogy-babat-var.htmlMegyeri Csilla vicces választ adott annak a rajongójának, aki azt feltétezte a csinos tévésről, hogy babát vár. TV + Sztárok--Béres Alexandra a rászoruló gyermekekért kampányol: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-beres-alexandra-a-raszorulo-gyermekekert-kampanyol.htmlBéres Alexandra is csatlakozott az UNICEF kampányához, mely a rászoruló gyermekeket segíti, hogy azok egészségesen és biztonságban tudjanak felnőni. Összesen tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember állt a kampány mellé, Béres Alexandra pedig a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy ő miért csatlakozott az akcióhoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.