Aradszky László egy évvel a halála után kapott felkérést egy fellépésre

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László halál fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt távozott az élők sorából Aradszky László, de úgy tűnik, a táncdalénekes halálának híre nem jutott el mindenkihez: fellépni hívták. 

Egy évvel ezelőtt örökre elbúcsúzott Aradszky László, halálának híre megrézta a családot, barátokat és rajongókat is. Úgy tűnik azonban, hogy nem jutott el mindenkihez, ugyanis a nem is olyan rég fellépni hívták egy 80 éves ikerpár születésnapjára.

Aradszky Lászlót egy évvel a halála után hívták fellépésre Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Laci profi volt, a közösségi oldalára is mindent maga tett fel, imádta a számítógépet, az okostelefont, én viszont éppen csak tudom kezelni" - mondta az énekes özvegye, aki ezért össze is volt zavarodva egy felkérés láttán. Először azt hitte, régi üzenetet olvas.

Először szíven ütött a dolog, úgy éreztem, kegyeletsértő, aztán arra gondoltam, hogy a férjem milyen szívesen ment énekelni korábban

Blikknek

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes: ő maga mesélt választottjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-demcsak-zsuzsa-ujra-szerelmes-o-maga-meselt-valasztottjarol.htmlDemcsák Zsuzsa 6 év szinglilét után újra szerelmes. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor is párra talált a szakítás után: egy fiatal nő a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-bochkor-gabor-is-parra-talalt-a-szakitas-utan-egy-fiatal-no-a-valasztottja.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andi 12 év párkapcsolat után szakítottak egymással. Ahogy azt a life.hu megírta, Várkonyi Andi állítólag jóképű kollégájával jött össze, ezúttal pedig az is kiderült, hogy Bochkor Gábor is gyengéd érzelmeket táplál egy fiatal lány iránt.TV + SztárokOrigoVesebetegsége miatt öngyilkos akart lenni Tina Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-vesebetegsege-miatt-ongyilkos-akart-lenni-tina-turner.htmlMegdöbbentő vallomást tett hamarosan megjelenő könyvében Tina Turner. Vesebetegsége miatt nem akart gépeken élni, ezért a támogatott öngyilkosságt tervezte. Aztán egyszer csak megérkezett a segítség.TV + Sztárok--Összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181007-osszehazasodhatott-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlTitokban összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adrienne. A focista különös fotókat posztolt Instagrammra, és Adrienne is menyasszonyi ruhában pózol közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ez Bangó Margit egyik legnagyobb kívánságahttp://www.life.hu/sztarok/20181007-ez-bango-margit-egyik-legnagyobb-kivansaga.htmlEzúttal a család teljes női szakasza elkísérte esküvői ruha próbájára Tinát. A hölgykoszorúban ott volt Bangó Margit is, aki elárulta miért fohászkodik. TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka új szerepben: munkát kapott a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-karpati-rebeka-uj-szerepben-munkat-kapott-a-tv2n.htmlOktóber 12-én péntek este 19 órakor elrajtol a Csak show és más semmi, ebben a produkcióban kapott munkát Kárpáti Rebeka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.