Bochkor Gábor is párra talált a szakítás után: egy fiatal nő a választottja

VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Várkonyi Andrea új szerelem fiatal nő Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Várkonyi Andi 12 év párkapcsolat után szakítottak egymással. Ahogy azt a life.hu megírta, Várkonyi Andi állítólag jóképű kollégájával jött össze, ezúttal pedig az is kiderült, hogy Bochkor Gábor is gyengéd érzelmeket táplál egy fiatal lány iránt.

Bombaként robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andi 12 év után szétköltöztek és hónapok óta külön utakon folytatják életüket. Várkonyi Andit már hírbe hozták jóképű kollégájával. Az érintett férfi tagadta a híreket, a szexi műsorvezető azonban egyelőre nem reagált a pletykákra. Ezúttal viszont Bochkor Gáborról derült ki, hogy gyengéd érzelmeket tápálál egy nála jóval fiatalabb nő iránt. A Bors bár tudja, kiről van szó, egyelőre nem fedte fel a titkozatos hölgy kilétét. Egy jóbarát azonban reagált a hallottakra.

Bochkor Gábor VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Egy nála jóval fiatalabb nő tűnt fel mellette az elmúlt hónapokban. Azt nem tudni, mennyire komoly, de az biztos, hogy bensőséges az új kapcsolat."

Pintér Adrienn Ada bajor hercegnőnek öltözött és alaposan közszemlére tette melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-pinter-adrienn-ada-bajor-hercegnonek-oltozott-es-alaposan-kozszemlere-tette-melleit-foto.htmlPintér Adrienn az Októberfesten van és egy hatalmas korsó sörrel pózol. TV + SztárokOrigoVesebetegsége miatt öngyilkos akart lenni Tina Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-vesebetegsege-miatt-ongyilkos-akart-lenni-tina-turner.htmlMegdöbbentő vallomást tett hamarosan megjelenő könyvében Tina Turner. Vesebetegsége miatt nem akart gépeken élni, ezért a támogatott öngyilkosságt tervezte. Aztán egyszer csak megérkezett a segítség.TV + Sztárok--Összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181007-osszehazasodhatott-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlTitokban összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adrienne. A focista különös fotókat posztolt Instagrammra, és Adrienne is menyasszonyi ruhában pózol közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ez Bangó Margit egyik legnagyobb kívánságahttp://www.life.hu/sztarok/20181007-ez-bango-margit-egyik-legnagyobb-kivansaga.htmlEzúttal a család teljes női szakasza elkísérte esküvői ruha próbájára Tinát. A hölgykoszorúban ott volt Bangó Margit is, aki elárulta miért fohászkodik. TV + Sztárok--Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-eljaras-indult-hosszu-katika-es-shane-tusup-cege-ellen.htmlA Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.TV + SztárokCsákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője melltartós képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20181007-csakany-monika-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-melltartos-kepet-posztolt.htmlSzexi, melltartós képet posztolt Csákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője - szúrta ki a Blikk. Mónika teljesen kivirult, mióta édesanya lett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.