Camilla hercegné nem megy el Eugénia hercegnő esküvőjére

Forrás: Getty Images -
esküvő Eugénia hercegnő Károly herceg Camilla hercegné Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla hercegné kihagyja Eugénia hercegnő pénteki esküvőjét, korábban ugyanis már elígérkezett egy iskolai rendezvényre.

Pénteken összeházasodik Eugénia hercegnő és kedvese, Jack Brooksbank. A nagy napra természetesen a királyi család minden tagja meghívást kapott, ám valaki mégsem lesz ott az eseményen. Camilla hercegné korábban már elígérkezett egy iskolai rendezvényre, és mint mondja, nem akar csalódást okozni azzal, hogy mégsem jelenik meg.

Camilla hercegné nem megy el az esküvőre Forrás: Getty Images

A Mirror azt írja, Eugénia szülei állítólag próbálták meggyőzni Camillát arról, hogy változtassa meg döntését, ő hajtatatlan marad. Így Károly herceg kísérő nélkül vesz részt az esküvőn.

Egy családhoz közel álló forrás szerint Eugénia elfogadta Camilla döntését és nem haragszik rá.

Eugénia és kedvese a héten házasodnak Forrás: AFP/Jonathan Brady
Megyeri Csilla reagált rajongójának, aki azt feltételezte róla, hogy babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-megyeri-csilla-reagalt-rajongojanak-aki-azt-feltetelezte-rola-hogy-babat-var.htmlMegyeri Csilla vicces választ adott annak a rajongójának, aki azt feltétezte a csinos tévésről, hogy babát vár. TV + Sztárok--Oláh Gergő álruhába öltözött, nem ismerte fel az X-Faktor zsűrije: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-olah-gergo-alruhaba-oltozott-nem-ismerte-fel-az-xfaktor-zsurije-video.htmlA X-Faktor egy korábbi győztese, Oláh Gergő megtréfálta a műsor zsűrijét. Álruhában állt eléjük, ám csak akkor jöttek rá, kivel is van dolguk, amikor énekelni kezdett. Puskás Peti pedig még akkor sem. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBéres Alexandra a rászoruló gyermekekért kampányol: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-beres-alexandra-a-raszorulo-gyermekekert-kampanyol.htmlBéres Alexandra is csatlakozott az UNICEF kampányához, mely a rászoruló gyermekeket segíti, hogy azok egészségesen és biztonságban tudjanak felnőni. Összesen tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember állt a kampány mellé, Béres Alexandra pedig a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy ő miért csatlakozott az akcióhoz. TV + Sztárok--Nagyon szexi legújabb fotóján Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-nagyon-szexi-legujabb-fotojan-szinetar-dora.htmlSzinetár Dórát nem győzik dicsérni rajongói fotója alatt: "Ragyogsz, mint egy csillag."TV + SztárokOrigoCurtis az Instán üzent a legfontosabb embernek az életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-curtis-az-instan-uzent-a-legfontosabb-embernek-az-eleteben.htmlSzerelméről, Krisztiről posztolt fotót Curtis, hozzá pedig egy szívhez szóló szerelmi vallomást írt, amit a Forest Gump című filmből idézett.TV + Sztárok--Istenes Bence vallomása: "Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk"http://www.life.hu/sztarok/20181007-istenes-bence-vallomasa-idegorlo-ket-even-vannak-tul.htmlIstenes Bence a közösségi oldalán vallotta be, mennyire nehéz is volt számukra az elmúlt két év.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.