Oláh Gergő álruhába öltözött, nem ismerte fel az X-Faktor zsűrije: videó

paróka átverés X-Faktor Puskás Peti álruha Oláh Gergő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor egy korábbi győztese, Oláh Gergő megtréfálta a műsor zsűrijét. Álruhában állt eléjük, ám csak akkor jöttek rá, kivel is van dolguk, amikor énekelni kezdett. Puskás Peti pedig még akkor sem. 

Heinz Karlként mutatkozott be az X-Faktor zsűrijének Oláh Gergő, aki álruhában állt Radics Gigi, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex elé.

Szőke parókája és álszakálla volt, amelyet ByeAlex rögtön ki is szúrt, ám azt nem, hogy ki rejtőzik alattuk. Radics Gigi meggyőzte, hogy azok igaziak, ám amikor elkezdett énekelni, szinte a teljes zsűrinek leesett, kivel van dolguk. Puskás Peti azonban még ekkor sem tudta. A közönség is állva ünnepelte a csodálatos hangú énekest, de ők is csak akkor látták, ki is áll a színpadon, amikor levette a parókát.

Nagyon szexi legújabb fotóján Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-nagyon-szexi-legujabb-fotojan-szinetar-dora.htmlSzinetár Dórát nem győzik dicsérni rajongói fotója alatt: "Ragyogsz, mint egy csillag."TV + SztárokOrigoÉnektanár jelentkezett az X-Faktorba: ByeAlex kemény kritikát fogalmazott meghttp://www.life.hu/sztarok/20181008-enektanar-jelentkezett-az-x-faktorba-byealex-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg.htmlNagyot koppant Ferencz Mari, aki énektanárként és énekesként jelentkezett az X-Faktor versenyébe. Egyik mentornak sem nyerte el tetszését a produkciója.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa újra szerelmes: ő maga mesélt választottjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-demcsak-zsuzsa-ujra-szerelmes-o-maga-meselt-valasztottjarol.htmlDemcsák Zsuzsa 6 év szinglilét után újra szerelmes. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor is párra talált a szakítás után: egy fiatal nő a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-bochkor-gabor-is-parra-talalt-a-szakitas-utan-egy-fiatal-no-a-valasztottja.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andi 12 év párkapcsolat után szakítottak egymással. Ahogy azt a life.hu megírta, Várkonyi Andi állítólag jóképű kollégájával jött össze, ezúttal pedig az is kiderült, hogy Bochkor Gábor is gyengéd érzelmeket táplál egy fiatal lány iránt.TV + SztárokOrigoVesebetegsége miatt öngyilkos akart lenni Tina Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-vesebetegsege-miatt-ongyilkos-akart-lenni-tina-turner.htmlMegdöbbentő vallomást tett hamarosan megjelenő könyvében Tina Turner. Vesebetegsége miatt nem akart gépeken élni, ezért a támogatott öngyilkosságt tervezte. Aztán egyszer csak megérkezett a segítség.TV + Sztárok--Összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181007-osszehazasodhatott-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlTitokban összeházasodhatott Kabát Peti és Róka Adrienne. A focista különös fotókat posztolt Instagrammra, és Adrienne is menyasszonyi ruhában pózol közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.