Rubint Réka elárult 3 dolgot, amit eddig nem tudhattak rajongói

Rubint Réka példakép gyerekkor Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megadta a lehetőséget Instagram-oldalán Rubint Réka, hogy rajongói kérdezzenek tőle. Ő pedig készséggel válaszolt is rájuk, így olyan dolgokat árult el, amelyeket eddig nem lehetett tudni. 

Több hírességhez hasonlóan Rubint Réka is megadta a lehetőséget követőinek, hogy Instagram-oldalán kérdezzenek tőle. Ezekre pedig Insta-storyban válaszolt. Akad köztük néhány igencsak meglepő információ.

Az egyik rajongója például arra volt kíváncsi, mi szeretett volna lenni gyerekkorában. Rubint Réka pedig elárult, hogy korboncnok. Arra a kérdésre pedig, hogy ki a példaképe, Victoria Beckham volt a válasz. Úgy érzi ugyanis, hogy hozzá hasonlóan ő sem ismer lehetetlen, és mindent megtenne a családjáért. De az is kiderült, hogy lányát, Schobert Larát Noelnek hívták volna, ha fiú lesz.

Rubint Réka titkokat árult el Forrás: Rubint Réka/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.