Egy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermeke

Forrás: AFP/Evert Elzinga -
szerelemgyerek svéd George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. 

George Michael életében nem ismerte el, hogy gyermeke volna sőt, többször is határozottan azt nyilatkozta, szerencsére nem lett édesapa. Most, lassan két évvel a zenész halála után egy svéd nő azt állítja, hogy a művésztől született egy fia. Ulrika Lillemor Alfa Wonwolf azt nyilatkozta, hogy 1997 augusztusában találkozott George Michaellel, együtt aludtak és teherbe esett.

Egy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermeke Forrás: AFP/Evert Elzinga

Még azt is állítja, hogy az énekes tudott a gyerekről, ráadásul anyagi támogatást is nyújtott nekik. A zenész képviselője határozottan tagadta ezt a híresztelést, szimpla kitalációnak nevezte a nő történetét - írja a Daily Star.

Család és karrier – Interjú a Sanofi gyógyszercég vezérigazgatójával, Szörényi Beátávalhttp://www.life.hu/csalad/20181008-csalad-anyasag-es-karrier-interju-a-sanofi-gyogyszerceg-vezerigazgatojaval-szorenyi-beataval.htmlAmikor egy nőnek gyermeke születik, új, eddig ismeretlen feladattal találja szemben magát. Minél előbb meg kell tanulnia, hogyan zsonglőrködjön munka és családi élet között. A szakmai sikerekről és a karrierépítésről azonban az után sem kell lemondanunk, hogy anyává válunk. A Sanofi gyógyszercég vezérigazgatóját, Szörényi Beátát vezető pozícióról, feladatok összehangolásáról és társadalmi szerepvállalásról egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoGalambos Lajos megkérte gyerekeit, változtassák meg a nevüket: így akarta őket megvédenihttp://www.life.hu/csalad/20181009-galambos-lajos-megkerte-gyerekeit-valtoztassak-meg-a-nevuket-igy-akarta-oket-megvedeni.htmlGalambos Lajos és családja azt elmúlt időszakban komoly megpróbáltatásokon ment keresztül amiatt, mert gáz- és villanylopással vádolták meg a mulatós sztárt. Bár Lajcsi ártatlannal vallja magát, mégis lelkiismeretfurdalása van családja miatt, így egy megrázó dologra kérte őket: változtassanak nevet.Család--Kulcsár Edina megmutatta Medoxot egynaposan: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181008-kulcsar-edina-megmutatta-medoxot-egynaposan.htmlKulcsár Edina a múlt héten mutatta meg először gyermeke arcát, most pedig egy újabb édes fotót posztolt: így nézett ki Medox egynaposan. CsaládOrigoFacebookon mutatta meg koporsóban fekvő feleségét és babáját a férfi (18+)http://www.life.hu/csalad/20181007-facebookon-mutatta-meg-koporsoban-fekvo-feleseget-es-babajat-a-ferfi.htmlA kaliforniai Zach Kincaid mindenkinek meg akarta mutatani, milyen bozalom történt a családjával.Család--Kulcsár Edina megmutatta Medoxot egynaposan: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181008-kulcsar-edina-megmutatta-medoxot-egynaposan.htmlKulcsár Edina a múlt héten mutatta meg először gyermeke arcát, most pedig egy újabb édes fotót posztolt: így nézett ki Medox egynaposan. CsaládOrigoFacebookon mutatta meg koporsóban fekvő feleségét és babáját a férfi (18+)http://www.life.hu/csalad/20181007-facebookon-mutatta-meg-koporsoban-fekvo-feleseget-es-babajat-a-ferfi.htmlA kaliforniai Zach Kincaid mindenkinek meg akarta mutatani, milyen bozalom történt a családjával.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.