Sztárban sztár verseny Tolvai Reni Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látni együtt Tolvai Renit és Kállay Sounders Andrást. Most egymás ellen versenyeznek majd a Sztárban sztár című műsorban. A Mokkában kapcsolatukról is meséltek. 

Tolvai Reni énekesnő gyakran posztol közösségi oldalára olyan fotókat, melyeken meglehetősen sokat mutat magából. Különösen kebleit szereti hangsúlyozni. Párjával, Kállay Sounders Andrással azonban nagyon ritkán látni, most a Sztárban sztár című műsorban versenyeznek majd egymás ellen.

A Mokkában kapcsolatukról meséltek. Azt mondták, szeretnék, ha önálló előadóként kezelnék őket. Tolvai szerint, ha túlságosan demonstrálnák kapcsolatukat, az nem lenne jó hatással karrierjükre. "Akkor mindenhova együtt hívnak, mindenhol együtt jelenünk meg, párként kezelnek, nem mint két önálló énekest" - mondta Tolvai Reni. A műsorvezetők ezután arra kérték őket, hogy jellemezzék kapcsolatukat, ezt pedig a következő szavakkal tették meg: "Szenvedélyes, viharos."

Liam Neesont felismerte egy lóhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-liam-neesont-felismerte-egy-lo.htmlLiam Neeson új westernjének forgatása alatt dolgozott együtt egy lóval, és a színész szentül hiszi, hogy az állat felismerte őt. TV + SztárokOrigoRubint Réka elájult A legbátrabb páros forgatásán, nem csinálnák végig újrahttp://www.life.hu/sztarok/20181009-rubint-reka-elajult-a-legbatrabb-paros-forgatasan-nem-csinalnak-vegig-ujra.htmlSoha nem tudták, hogy aznap mi vár rájuk, el voltak zárva a külvilágtól A legbátrabb páros című műsor versenyzői. Schobert Norbi és Rubint Réka életük legborzalmasabb kalandjaként írták le, ám azt mondták, hogy kapcsolatukra mégis jó hatással volt. Rubint Réka egy alkalommal el is ájult. TV + SztárokOrigoÍme, az első fotó Kollányi Zsuzsiról és kisbabájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-ime-az-elso-foto-kollanyi-zsuzsirol-es-kisbabajarol.htmlKollányi Zsuzsi augusztusban adott életet gyermekének, ám képet eddig még nem mutatott róla: íme, az első, bár ebből sem látszik sok. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPszichológus lehet Várkonyi Andrea új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-pszichologust-lehet-varkonyi-andrea-uj-kedvese.htmlAzt már tudni lehet, hogy 12 év után szétköltözött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, most pedig már arról szólnak a pletykák, hogy ki lehet a csinos műsorvezetőnő új kedvese. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-egy-sved-no-azt-allitja-george-michaeltol-szuletett-gyermeke.htmlEgy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. TV + Sztárok--Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.