A Babavilág című műsorban szúrt oda Hódi Pamela Berki Krisztiánnak

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak.

"Bence nagyon sokat adott az életembe. Nem gondoltam, hogy van ilyen férfi, mint ő. Esküszöm, több esze van egy huszonkilenc éves férfinak, mint egy másiknak, közel negyvenévesen" - jelentette ki, és hozzátette azt is, hogy korábban volt köztük néhányszor vita, amiért sok fotót töltött fel közös kislányukról. "De biztosan kellenek nekik a lájkok" - tette hozzá.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

"Amikor vele vagyok, nincs problémám, ha mégis, azt el tudom mondani neki és segít. A gyerkőccel olyan a kapcsolata, amilyenre én soha nem számítottam. Ez a törődés mindent megér" - áradozott új szerelméről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.