Hosszú Katinka őszintén beszélt válásáról

válás Hosszú Katinka vallomás Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka ritkán beszél a válásáról, most viszont mégis kivételt tett.

Az idei esztendő kétségtelenül egyik legmegdöbbentőbb híre marad, hogy szakított Hosszú Katinka és Shane Tusup. A pár azóta is csak nagyon szűkszavúan nyilatkozott a válásról, az úszónő most mégis kivételt tett és elárult néhány információt élete egyik legnehezebb időszakáról. Három hónapra Los Angelesbe utazott, hogy mindentől távol tisztázhassa önmagában is a történteket és újra a munkájára tudjon koncentrálni.

Hosszú Katinka válásáról beszélt Forrás: Hosszú Katinka/Facebook

Tudtam azt, hogy innentől nekem időre van szükségem, hogy összekapjam magam. Ha örvénybe kerül az ember, és kapkodni kezd, csak belegabalyodik. Az egyetlen kiút, ha hagyja magát lerántani a mélységig, és onnan más irányba elrúgja magát. Ezt tettem. Mi más választásom volt?" – idézi Hosszú Katinka szavait a Nők Lapjából a Blikk.

Most már képes meglátni a válás pozitív oldalát is, mint mondja, nem éli meg kudarcként, ebből is sokat tanult és új lehetőségek nyíltak meg előtte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.