Rubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornázni

torna Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás.

Rubint Réka és Schobert Norbi élete a mozgásról szól, ezzel szereztek hírnevet és erre építették birodalmukat, gyermekeik azonban nem feltétlenül akarnak a nyomdokaikba lépni. Lara például nem érdeklődik annyira a torna iránt, Réka pedig elárulta, hogy ez a legnagyobb szívfájdalma, erőltetni azonban nem fogja.

Rubint Réka szívfájdalma, hogy Lara nem akar tornázni Forrás: Szabó Gábor/Origo

Egy pszichológus ismerőse is azt javasolta, hogy fogadja el lánya döntését, mert azok a gyermekek, akik szüleiket követik, sokszor érzik úgy, hogy nem lehetnek önmaguk - írja a 24.hu.

Egymásba kapaszkodva állt a közönség elé Gregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-egymasba-kapaszkodva-allt-a-kozonseg-ele-gregor-bernadett-es-volt-ferje-szarvas-attila.htmlGregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attila csak múlt héten jelentették be, hogy elváltak útjaik. Hiába azonban a szakítás, úgy tűnik, nem tudnak teljesen elszakadni egymástól. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerint Schobert Norbi kegyetlenül őszintehttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-reka-szerint-schobert-norbi-kegyetlenul-oszinte.htmlRubint Réka nem csak magáról és követőiről, de Norbiról is beszélt egy konferencián. Elárulta, szerinte férje ma már megtanulta, hogy ne posztoljon első felindulásból, de régen kegyetlenül őszinte volt. TV + Sztárok--Karambolozott Détár Enikő és párja: totálkárosra tört az autójukhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-karambolozott-detar-einko-es-parja-totalkarosra-tort-az-autojuk.htmlDétár Enikőnek és párjának durva autóbalesetben volt részük, de szerencsére személyi sérülés nem történt. TV + SztárokOrigoNicole Kidman western ruhában mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-nicole-kidman-western-ruhaban-mutatta-meg-lapos-hasat.htmlRendkívül vicces videót töltött fel Instagram-oldalára Nicole Kidman. Amellett, hogy megvillantja lapos hasát, egy igencsak őrült szerelésben köszönti a hétvégét. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger nem készített közös fotót Rubint Rékával és Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-arnold-schwarzenegger-nem-keszitett-kozos-fotot-rubint-rekaval-es-schobert-norbival.htmlArnold Schwarzeneggerrel akart közös fotót készíteni Schobert Norbi és Rubint Réka, de a színész csúnyán visszautasította őket. TV + SztárokOrigoMintha elengedte volna magát Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-mintha-elengedte-volna-magat-schobert-norbi.htmlNorbi A legbátrabb párosban mutatta meg vakmerőségét, de nem csak erről hullt le a lepel: kis pocakot is villantott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.