Bochkor Gábor összeomlott, amikor Várkonyi Andrea elhagyta

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron, a legnagyobb titokban szétköltöztek. Most az is kiderült, hogy ki szakított kivel.

A Story magazin információi szerint Bochkor és Várkonyi hetekig titkolták, hogy szerelmük véget ért. Úgy tettek, mintha minden renden volna. A Story magazinnak egy, a párhoz közel álló személy azonban elárulta, hogy Bochkor teljesen összeomlott, amikor párja elhagyta.

Bochkor Gábor összeomlott, amikor Andrea eéhagyta. Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

"Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor" - mondta az informátor.

Várkonyi Andrea ezzel szemben új életet épít: otthagyta a TV2-t és a menedzsmentjét is, ráadásul az a hír járja, hogy fiatal kollégájával jött össze.

Gregor Bernadett szörnyűnek érezte a korkülönbséget: öregnek érezte magát férje melletthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-szornyunek-erezte-a-korkulonbseget-oregnek-erezte-magat-ferje-mellett.htmlMa este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Ki tudom elemezni, mi történik velem érzelmileg"http://www.life.hu/sztarok/20181011-varkonyi-andrea-ki-tudom-elemezni-mi-tortenik-velem-erzelmileg.htmlAz egész országot Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása foglalkoztatja. 12 év után váltak el útjaik, idén nyáron költöztek szét. Közös lányukat Nórit továbbra is közösen nevelik, egymással is baráti viszonyt ápolnak. A Borsnak Andrea most arról számol be, hogyan dolgozza fel pszichológusként azt, ami velük történt.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPirner Alma szexi táncot lejtett az Instagramon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-pirner-alma-szexi-tancot-lejtett-az-instagramon.htmlPirner Alma idomaival nem csak férjének okoz boldogságot, hanem a követőinek is: szexi táncot lejtett Instagramon. TV + SztárokOrigoLe kellett állítani A legbátrabb páros forgatását: Tóth Andi rosszul letthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-le-kellett-allitani-a-legbatrabb-paros-forgatasat-toth-andi-rosszul-lett.htmlEgy időre fel kellett függeszteni A legbátrabb páros című műsor forgatását, Tóth Andi ugyanis rosszul lett. TV + SztárokOrigoRubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--Váratlan fordulat a Survivorben: szigetet cseréltek a törzsekhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-varatlan-fordulat-a-survivorben-szigetet-csereltek-a-torzsek.htmlOlyan fordulat történt a Survivorben, amire senki nem volt felkészülve: a két csapatnak szigetet kellett cserélnie. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.