Többen veszekednek Paudits Béla hagyatékán

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
örökség halál ház család hagyaték Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla színművész júniusban hunyt el, ám hagyatékának sorsa még mindig nem tisztázott. Úgy tudni, többen is szeretnék a II. kerületi ingatlant, amelyről azt is tudni, hogy mennyit ér.

Négy hónapja hunyt el Paudits Béla színművész, aki utolsó éveit elvonultan töltötte. Budai házában még mindig jóbarátja és segítője, János él, akire állítólag végrendeletében a házát hagyta.

"Egyetlen vagyonom van, a harminchárom négyzetméteres lakásom, amit a segítőmre szeretnék hagyni. Ő gondoz régóta, mindig itt van velem, amikor nem dolgozik, ez a minimum, amit tehetek érte" - mondta egy korábbi interjújában Paudits Béla. A végrendelet azonban nem került elő.

Egyelőre nemt udni, mi lesz a sorsa Paudits Béla házának Forrás: MTI/Kollányi Péter

A színész és lánya, Emília a kórházban békültek ki egymással, a Ripost szerint ő is igényt tart a házra. Ám, ha Paudits végrendelete mégis előkerül, a nő úgyis igényt tarthat a kötelesrészre. A színész szomszédja elmondta, hogy van még valaki, aki a házért verseng.

"Most nagy itt a csönd, csak Béla öreg macskája lődörög itt, de nemrég nagy volt a fennforgás. Arra lettünk figyelmesek, hogy rendőrautó parkol a ház elé, és megérkezett Kati, aki korábban ápolta Bélát. Nem hallottam pontosan, mit akart de valami követelése van. Béla talán neki is odaígérte a lakást, ahogy ennek a szerencsétlen fiatalembernek, Jánosnak is" - mondta a szomszéd a lapnak. Úgy tudják, hogy Paudits II. kerületi házát fel kell újítani, de így is olyan 15 millió forintot érhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.