Várkonyi Andrea: "Ki tudom elemezni, mi történik velem érzelmileg"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
pszichológus Várkonyi Andrea TV2 Bochkor Gábor költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása foglalkoztatja. 12 év után váltak el útjaik, idén nyáron költöztek szét. Közös lányukat Nórit továbbra is közösen nevelik, egymással is baráti viszonyt ápolnak. A Borsnak Andrea most arról számol be, hogyan dolgozza fel pszichológusként azt, ami velük történt.

Várkonyi Andreával nagyot fordult a világ, nem csak a magánéletében történtek változások: a TV2-t és korábbi menedzsmentjét is otthagyja. Elmondta, hogy pszichológusként könnyebben vagy éppen nehezebben dolgozza fel a változásokat.

Várkonyi Andrea műsorvezető elárulta, hogyan dolgozza fel az életében történt változásokat Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Sokszor felmerült már a kérdés, hogy pszichológusként könnyebb-e egy olyan élethelyzetet feldolgozni, amilyenben én vagyok most. A válaszom erre az: igen is, meg nem is. Ki tudom elemezni, hogy mi történik velem érzelmileg, de mivel érintett vagyok, képtelenség végigmennem a feldolgozás útján segítség nélkül. Szerencsém van, mert a szakmám miatt egyébként is mellettem áll egy külső szemlélő, aki segít. Szóval igen, én is pszichológushoz járok, már évek óta" - mondta a lapnak a műsőrvezetőnő, aki sokszor az utcán is tanácsokat kap a magánéletével kapcsolatban. "Tizennégy éven át voltam a TV2 Tények című műsorának arca, utána más műsorokban szerepeltem, ott voltam minden este az emberek nappalijában. Ettől pedig azt érzik sokan, hogy ismernek. Az utcán, a boltban is megállítanak és elmondják a véleményüket a magánéletemről. Gáborról kérdeznek, vagy egyszerűen elmondják, mit gondolnak a szakításunkról, furcsa. Szerencsére vannak barátaim, akikkel megbeszélem az ügyeimet, úgyhogy érzelmileg egyébként rendben vagyok."

Andrea elmondta azt is, hogy várhatóan nem fordít hátat a tévézésnek, de ezzel kapcsolatban konkrétumokat még nem árulhat el.

Pirner Alma szexi táncot lejtett az Instagramon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-pirner-alma-szexi-tancot-lejtett-az-instagramon.htmlPirner Alma idomaival nem csak férjének okoz boldogságot, hanem a követőinek is: szexi táncot lejtett Instagramon. TV + SztárokOrigoA fül körül kialakult pattanások bizonyos szervi problémára utalhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-ful-korul-kialakult-pattanasok-bizonyos-szervi-problemara-utalhatnak.htmlElkerülhetetlen, hogy néha pattanások jöjjenek ki a bőrünkön, ám érdemes arra figyleni, hogy hol is látjuk őket a legsűrűbben. A fülön lévő pattanások például egy szervin probélmára utalhatnak. TV + SztárokThinkstockLe kellett állítani A legbátrabb páros forgatását: Tóth Andi rosszul letthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-le-kellett-allitani-a-legbatrabb-paros-forgatasat-toth-andi-rosszul-lett.htmlEgy időre fel kellett függeszteni A legbátrabb páros című műsor forgatását, Tóth Andi ugyanis rosszul lett. TV + SztárokOrigoRubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--Váratlan fordulat a Survivorben: szigetet cseréltek a törzsekhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-varatlan-fordulat-a-survivorben-szigetet-csereltek-a-torzsek.htmlOlyan fordulat történt a Survivorben, amire senki nem volt felkészülve: a két csapatnak szigetet kellett cserélnie. TV + SztárokOrigoOláh Gergőtől levélben kért 2 millió forintot egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-olah-gergotol-levelben-kert-2-millio-forintot-egyik-rajongoja.htmlAz énekesek gyakran kapnak levelet nehéz sorsú rajongóktól, ám Oláh Gergő most olyan üzenetet kapott, amely megrendítette. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.