15 év után visszatér a képernyőre Barta Sylvia időjós

tévés időjárás-jelentés Barta Sylvia időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig az ország kedvenc időjósa volt Barta Sylvia, aki másfél évtized kihagyás után most visszatér a képernyőre.

A TV2 első női időjárás-jelentője, Barta Sylvia 15 év kihagyás után visszatér a képernyőre. A csinos tévés a Mokkában elárulta, az elmúlt másfél évtizedben sem unatkozott, két lánya született.

Minden a régi. Ugyanaz a lány vagyok, aki voltak. De a 15 év alatt nagyon sok minden történt természetesen. Életem legizgalmasabb, legmozgalmasabb időszaka volt ez. A gyerekvállalástól kezdve egy betegségen át új hivatás választásáig nagyon sok minden történt velem. De újra itt vagyok és ennek nagyon örülök."

Sylvia jövő héttől az időjárás-jelentés mellett élő bejelentkezésekben is látható lesz majd a műsorban.

Kőhalmi Zoltán megfogadta, soha többé nem kritizálja kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kohalmi-zoltan-megfogadta-soha-tobbe-nem-kritizalja-kollegait.htmlD. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című autós-beszélgetős műsorának vendége ezúttal Kőhalmi Zoltán volt. A humorista beszélt egy két évvel ezelőtt elkövetett hibájáról, valamint arról is, hogy pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a Mit tenne a gyereked? egyik szereplőjének régi vágyát teljesítettehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-ordog-nora-a-mit-tenne-a-gyereked-egyik-szereplojenek-regi-vagyat-teljesitette.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsorban adásról adásra szülők és gyermekeik vesznek részt. Az egyik kis szereplő azonban most nemcsak a játék örömét kapta a műsortól, hanem egyik nagy vágya is teljesült. TV + Sztárok--Kulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményérehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kulcsar-edina-reagalt-a-kommentelok-es-szentesi-eva-velemenyere.htmlAz egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét. TV + Sztárok--Király Linda korábbi szakításáról mesélt: összetört a szíve és anyagilag is tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kiraly-linda-korabbi-szakitasarol-meselt-osszetort-a-szive-es-anyagilag-is-tonkrement.htmlA Király család hamarosan könyvet ad ki, melyben életük féltve őrzött titkait is olvashatják a rajongók. Király Linda egy korábbi szakításáról mesélt, amiben teljesen tönkrement és még anyagilag is megkárosították.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy vendég elfecsegte: a meghívottak nem mehettek ki vécére Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-egy-vendeg-elfecsegte-a-meghivottak-nem-mehettek-ki-vecere-harry-herceg-eskuvojen.htmlKitálalt egy brit komikus: elárulta, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén megtiltották a vendégeknek, hogy kimenjenek a vécére. TV + Sztárok--Újabb részeltek derültek ki Nacsa Olivér és Somossy Barbara titkos esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-ujabb-reszeltek-derultek-ki-nacsa-oliver-es-somossy-barbara-titkos-eskuvojerol.htmlMár biztos: Nacsa Olivér és kedvese, Somossy Barbara valóban egy titkos esküvőn mondták ki a boldogító igen. Most kiderült néhány részlet a nagy eseményről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.