Király Linda korábbi szakításáról mesélt: összetört a szíve és anyagilag is tönkrement

csalódás Király Linda szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Király család hamarosan könyvet ad ki, melyben életük féltve őrzött titkait is olvashatják a rajongók. Király Linda egy korábbi szakításáról mesélt, amiben teljesen tönkrement és még anyagilag is megkárosították.

A Best magazin idézett abból a könyvből, ami hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül: a Király család félte örzött családi titkait olvashatják majd a rajongók.

Ebben a könyvben mesélte el őszintén Király Linda, hogy bár már hosszú ideje él boldog párkapcsolatban szerelmével, Zsomborral, korábban nem volt túl szerencsés a szerelemben. Egy bizonyos S csúnyán összetörte a szívét.

Király Linda Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nyolc évig voltam vele és bár a szívemet addigra százszor összetörte, csak akkor tudtam véget vetni a kapcsolatnak, amikor kiderült, hogy tönkrementem. A menedzsmentem átvágott, a hátam mögött elsikkasztották a lemezcég pénzét, és én már a lakásom bérleti díját is alig tudtam kifizetni. Vártam, hogy az exem segítsen, vállalhatott volna munkát, de nem, ez neki derogált. (...) Sokat tanultam belőle, de akkor is életem legkiszolgáltatottabb helyzetében hagyott cserben"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.