Liptai Claudia férje tetszik a nőknek: így reagált erre a műsorvezető

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
nők Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia férje, Pataki Ádám is nagy népszerűségnek örvend azóta, hogy összejöttek, és bizony akadnak olyanok, akiket nem zavar, hogy a cukrász szíve már foglalt. Claudia így reagált erre. 

Nem csak Liptai Claudia szívét dobogtatja meg férje, nagyon sok nő sármosnak tartja Pataki Ádámot, amely legutóbbi interjúja után is észrevehető volt. A kommentelők nem győzték dicsérni a cukrászmestert.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Ez a Claudia milyen szerencsés. Ez az Ádám egy főnyeremény!"
"Ez a pasi olyan, amilyennek lennie kell egy FÉRFINEK! Lehet róla példát venni." - ilyenés ehhez hasonló hozzászólások születtek, amiről Claudia is elmondta véleményét. "Én ezt az első perctől tudtam, boldoggá tesz, hogy mások is megismerhetik. És ennyi legyen is elég a nagyközönség számára, a többi az enyém" - mondta a Ripostnak Claudia és nincs is miért aggódnia, hiszen Ádám imádja őt. "Számomra Claudia a nő! Gyönyörűnek látom ébredés után és a nap minden szakában, amit állandóan el is mondok neki, ahogy azt is, hogy még három éve sem ismerjük egymást, de olyan, mintha mindig együtt lettünk volna" - mondta Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.