Megismerkedésük 10. évfordulóját ünnepli Judy és párja, Balázs

Judy párkapcsolat szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmük 10 éves évfordulóját ünnepli Judy és szerelme, Balázs. A pár fittyet hány a köztük lévő korkülönbségre, a mai napig úgy szeretik egymást, mint kapcsolatuk elején.

10 éve történt, hogy Judy megismerkedett mostani párjával. Akkor még férjnél volt, ám a házasság egy ideje már nem működött. Hamar rájött, hogy a nála tizenkét évvel fiatalabb Balázs személyében újra szerelemre talált. Akkor rengetegen próbálták lebeszélni a válásról és egy új kapcsolatról, ő mégis belevágott.

Az sem érdekelt minket, hogy míg mások a köztünk lévő korkülönbségről beszéltek - ő huszonegy éves volt, én harminchárom - nálunk sosem volt ez téma" – mesélte az énekesnő aRipostnak.

Judy és párja azóta is nagyon boldogok együtt. Évfordulójuk alkalmából egy közös fotót is megosztott a közösségi oldalán, amelyhez egy szerelmes üzenetet is csatolt. Rengeteg rajongó gratulált nekik.

Ma 10 éve annak, hogy jóban-rosszban, és egy szerelemgyümölccsel a "hátunkon" kitartottunk az érzéseink mellett! Szóval BOLDOG évfordulót Szerelmem, legyen csodás napod, és ne feledd, hogy tíz éve töretlenül SZERETLEK!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.