Pachmann Péter talán túlságosan is örült Barta Sylvia visszatérésének: videó

Forrás: TV2 -
Pachmann Péter Mokka Barta Sylvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy évtized után visszatér a képernyőre Barta Sylvia, és úgy tűnik, hogy ennek Pachmann Péter örül a legjobban. 

Barta Sylvia a Mokka vendége volt annak apropóján, hogy több mint egy évtized után visszatér a képernyőre. Pachmann Péter pedig a jelek szerint nagyon is örül az egykori időjárás-jelentőnek, talán túlságosan is.

Pachmann Péter talán túlságosan is örült Barta Sylvia visszatérésének Forrás: TV2
Erdei Zsolték ráfizettek az ifivébére, többe került, mint amennyiük volthttp://www.life.hu/sztarok/20181012-erdei-zsoltek-rafizettek-az-ifivebere-tobbe-kerult-mint-amennyiuk-volt.html348 millió forintos veszteséggel zárta az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ). Erdei Zsolt szerint nem kell kétségbeesni. TV + Sztárok--Kőhalmi Zoltán megfogadta, soha többé nem kritizálja kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kohalmi-zoltan-megfogadta-soha-tobbe-nem-kritizalja-kollegait.htmlD. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című autós-beszélgetős műsorának vendége ezúttal Kőhalmi Zoltán volt. A humorista beszélt egy két évvel ezelőtt elkövetett hibájáról, valamint arról is, hogy pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a Mit tenne a gyereked? egyik szereplőjének régi vágyát teljesítettehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-ordog-nora-a-mit-tenne-a-gyereked-egyik-szereplojenek-regi-vagyat-teljesitette.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsorban adásról adásra szülők és gyermekeik vesznek részt. Az egyik kis szereplő azonban most nemcsak a játék örömét kapta a műsortól, hanem egyik nagy vágya is teljesült. TV + Sztárok--Kulcsár Edina reagált a kommentelők és Szentesi Éva véleményérehttp://www.life.hu/sztarok/20181012-kulcsar-edina-reagalt-a-kommentelok-es-szentesi-eva-velemenyere.htmlAz egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy olyan reklámfotót posztolt, amelyen egy hajnövesztő szert reklámoz kopasz parókában. A fotó nem aratott osztatlan sikert, még Szentesi Éva író, újságíró, rákellenes aktivista is kifejtette véleményét. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs elárulta, miért hagyná abba a rádiózásthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-sebestyen-balazs-elarulta-miert-hagyna-abba-a-radiozast.htmlSebestyén Balázs szenvedélye a rádiózás, ám van, ami még őt is ki tudja ábrándítani: elárulta, miért hagyja abba. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgy vendég elfecsegte: a meghívottak nem mehettek ki vécére Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-egy-vendeg-elfecsegte-a-meghivottak-nem-mehettek-ki-vecere-harry-herceg-eskuvojen.htmlKitálalt egy brit komikus: elárulta, hogy Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén megtiltották a vendégeknek, hogy kimenjenek a vécére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.