Kállay-Saunders Andrást és Tolvai Renit vitáktól féltik a barátaik

vita Sztárban sztár Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymás ellen versenyeznek majd a Sztárban sztár show-jában Tolvai Reniék, amitől félnek a barátaik: attól tartanak, veszekedést szíthat ez a versenyhelyzet köztük. 

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András mindketten szerepelni fognak a Sztárban sztár következő évadában, ami vasárnap kezdődik. A barátaik örülnek, hogy lehetőséget kaptak az énekesek, ám attól tartanak, hogy ez vitákat szít majd köztük. Ugyan nem először kerülnek abba a helyzetbe, hogy egymás ellenfeleivé válnak, hiszen a Megasztár ötödik szériájában így ismerkedtek meg, mégis félnek az ismerősök az újabb ellentéttől.

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni között vita alakulhat ki Fotó: Marton Szilvia - Origo

Attól tartanak a Ripost információi szerint, hogy komoly vitákat szít majd köztük a versenyhelyzet, hiszen időnként hajlamosak elragadtatni magukat, így szakmai kérdésekben is heves vitáik tudnak lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.