Michael Bublé meg akart halni, mikor kiderült kisfia betegsége

Forrás: AFP/Valerie Macon -
betegség Michael Bublé visszavonulás rák kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Bublé először és utoljára nyilatkozik kisfiáról: a sztár elárulta, meg akart halni, amikor megtudta, hogy gyermeke rákos, de ez a tapasztalat komoly elhatározásra sarkallta, úgy döntött, visszavonul.

Michael Bublé kisfiánál 2016-ban diagnosztizáltak rákot, amely teljesen megváltoztatta az énekes életét és az élethez való hozzáállását. Ugyan a kisfia már meggyógyult, a sztárt komoly elhatározásra sarkallta az elmúlt két év: eldöntötte, hogy új albuma megjelenése után felhagy a sztársággal és nem is ad több interjút.

Michael Bublé visszavonul Forrás: AFP/Valerie Macon

Nincs többé gyomrom ehhez az egészhez. Ez az utolsó interjúm. Visszavonulok" – mondta a Daily Mailnek Michael, aki beszélt azokról a nehéz időkről, amikor kiderült, a kisfia beteg. Elárulta, milyen érzés egy szülőnek megtudni, hogy a gyermekét gyilkos kór támadta meg. „Csak meg akarsz halni. Azt sem tudom, hogy tudtam lélegezni" – mondta Michael.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.