Survivor: feladja a játékot Balázs

Forrás: RTL Klub -
Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszti után újabb játékos döntött úgy, hogy nem vesz részt a további küzdelemben. Az Agila törzsből ezúttal - másodikként - Balázs döntött úgy: hazamegy. 

Balázs néhány napja fizikailag is összeomlott: kiszáradt, hogy sokkot kapott és orvosi segítségre volt szüksége. Döntésének azonban nem ez volt az oka, hanem, hogy úgy érezte, senkihez nem került közel. Csapattársai nagyon meglepődtek, ők azt gondolták, hogy az "új fiú" már beilleszkedett.

Kifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkezőhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-xfaktor-radics-gigihez-akarta-vagni-a-mikrofont-egy-jelentkezo.htmlVáratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. TV + SztárokOrigoEllentmondásba keveredett magával Rubint Réka A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-ellentmondasba-keveredett-magaval-rubint-reka-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlA TV2 A legbátrabb páros című műsorában feszültség alakult ki Keleti Andi és Rubint Réka között. A hírességek nem tudták szó nélkül hagyni, milyen véleménnyel vannak egymás taktikai lépéseiről. A játékosok inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálták nyugtatni a kedélyeket.TV + SztárokOrigoKeleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigoElvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--Survivor: feladta a játékot az Agila törzs tagja, Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20181004-survivor-feladta-a-jatekot-eszti.htmlAz Agila törzs játékosa, Eszti nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.