X-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkező

Forrás: RTL Klub -
Radics Gigi X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. 

Mirjam saját cédével érkezett a válogatóra, ám produkciója nem tetszett a mentoroknak, a kritika pedig a lánynak nem tetszett: kiborult, és nekitámadt ByeAlexnek. KIjelentette, akinek a hangja nulla, az ne kritizáljon.

"Ne haragudj, lesza.om, mit mondasz" – vágta Alex fejéhez, ám Gigi védelmébe vette mentortársát.

– Miért jöttél ide, ha nem bírod a kritikát?" – kérdezte az énekesnő. Ez volt az a kérdés, amikor Mirjam a mentorasztalhoz akarta vágni a mikrofont.

Forrás: RTL Klub

"Megmondom őszintén, váratlanul ért, az agressziót rosszul tűröm. Ilyen esetben én is felkapom a vizet, mert erős az igazságérzetem, nehezen bírok a saját indulataimmal.Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepett meg a repülő mikrofon, hiszen akár meg is sérülhettem volna! Nekünk az a feladatunk mentorként, hogy kiválogassuk az igazán tehetséges embereket, és ő sajnos nem tartozott közéjük. Én is sokszor nekifutottam a tehetségkutatóknak, ért rengeteg igazságtalan kritika, mégsem jutottam el oda soha, hogy bántsak valakit" - kommentálta a történteket Gigi a Blikknek.

Végig ott vannak a biztonsági őrök

Verebély Marcell, az X-Faktor főszerkesztője elárulta, a biztonsági emberek végig ott voltak takarásban, és bármikor közbeléptek volna, ha veszélyessé válik a helyzet. Hozzátette, persze, arra, hogy mikrofon röpülni fog, nem lehet felkészülni.


Survivor: Rubin Kristóf elmondta, miért hoztak be a játékba két új embert, Balázst és Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-survivor-rubin-kristof-kreativ-producer-elmondta-miert-hoztak-be-a-jatekba-ket-uj-embert-balazst-es.htmlElindult szombaton a Survivor kibeszélő műsora, ahol a rajongók kulisszatitkokat is megtudhatnak a játékról. Rubin Kristóf a műsor kreatív producere elmondta, miért érkezett a szigetre 10 nap után két új ember.TV + SztárokOrigoEllentmondásba keveredett magával Rubint Réka A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-ellentmondasba-keveredett-magaval-rubint-reka-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlA TV2 A legbátrabb páros című műsorában feszültség alakult ki Keleti Andi és Rubint Réka között. A hírességek nem tudták szó nélkül hagyni, milyen véleménnyel vannak egymás taktikai lépéseiről. A játékosok inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálták nyugtatni a kedélyeket.TV + SztárokOrigoDívaként fotózták Görbe Nórát: 2006-os felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-divakent-fotoztak-gorbe-nora-szinesznot.html12 évvel ezelőtti fotót tett közzé Görbe Nóra. A színésznő vérbeli díva a képen. TV + SztárokOrigoBakik A mi kis falunk forgatásán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-bakik-a-a-mi-kis-falunk-forgatasan-video.htmlIgazi csemege A Mi kis falunk rajongóinak az a bakiparádé, amelyet az RTL Klub válogatott össze a sorozat forgatásáról. TV + SztárokOrigoÚjabb férfi, ezúttal a masszőrje vádolja szexuális bántalmazással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20180930-ujabb-ferfi-vadolja-szexualis-bantalmazassal-kevin-spaceyt.htmlBeperelte Kevin Spaceyt a masszőrje. A férfi azt állítja, a színész 2016-ban szexuálisan bántalmazta Malibuban. TV + Sztárok--Népszerű politikus Dér Heni szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180929-nepszeru-politikus-der-heni-enekesno-szerelme.htmlGyőr népszerű politikusa, Radnóti Ákos alpolgármester Dér Heni új szerelme, tudta meg a Bors. Az énekesnő tavaly novemberi szakítása után nem sokáig volt szingli, idén februárban a FEM3 Micsoda nők! című műsorában már azt mondta, három hónapja új párja van. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.