Hódi Pamela fotó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban töltötte be 30. életévét Hódi Pamela, aki nem is lehetne boldogabb: rátalált a szerelem, kislánya, Nati szépen cseperedik és saját ruhamárkája is sikeres. Nem is csoda, ha csak úgy ontja magából a boldog fotókat. Ám ezúttal a rajongók keményen bírálták új szerelmét.

Szerelmesen bújik párjához Hódi Pamela legújabb Instafotójában. Csak riktán mutatkoznak együtt a közösségi médiában a szerelmesek, ám ilyenkor Pami rajongói elárasztják őket kedves kommentekkel, kivéve a legutóbbi fotónál, ugyanis a rajongók közül volt, aki betámadta Bencét, aki zsebre tette a kezét a képen...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #szulinapibulimfolytatasa #30 @alsovonal

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Gyonyoru vagy pamela de vigyazz, a csavo ne csak hasznaljon teged. Ez a zsebre dugott kezes oleles nem tul biztato..nem rosszindulatuskodni akarok csak védeni téged.nehogy krisztian ketto legyen akinel ha elkezdesz igenyeket tamasztani lelep a masik "nojehez" :( a ferfiakkal egyebkent is OVATOSAN. nem tunik oszintenek ennek a csavonak a szeme.. - írta az egyik hozzászóló, ám voltak olyanok is, akik bevédték a szerelmeseket és ebből volt a több.

Elhiheted, hogy oszinte ;) Bence soha nem vagna at Pamit, ;)

a másik kezèvel öleli.szerintem itt nincs gond.

Keményen odaszúrt Hódi Pamela Berkinek: ezeket mondta

Hódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.