Rubint Réka és Schobert Norbi fia, Norbika a MasterChef Juniorban látható

Forrás: Instagram/rekarubint -
Rubint Réka MasterChef Junior Schobert Norbert ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbika a MasterChef Junior című műsorban mutatja meg főzőtudományát.

Többször láthattuk már, ahogy a büszke édesanya, Rubint Réka közösségi oldalán mutatja, mennyire házias nagyfia, Norbika, aki sokszor főz a családjának. Ezúttal gasztrotudományát mindneki láthatja, ugyanis a jóképű kamasszá cseperedett sztárpalánta a MasterChef Juniorban száll versenybe társaival a legjobb szakácsnak járó címért.

ifj. Schobert Norbi Forrás: InstaStory
Tóth Andi egy sokat mutató ingben mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181014-toth-andi-egy-sokat-mutato-ingben-mutatta-meg-alakjat.htmlMegszokhattuk már, hogy Tóth Andi gyakran mutatja meg szexi dokoltázsát vagy épp alakját bikiniben. Most is egy nagyon dögös fotót mutatott rajongóinak, melyen mindössze egy inget visel TV + SztárokOrigoHódi Pamela szerelmesen bújik párjához: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-hodi-pamela-szerelmesen-bujik-parjahoz-foto.htmlA napokban töltötte be 30. életévét Hódi Pamela, aki nem is lehetne boldogabb: rátalált a szerelem, kislánya, Nati szépen cseperedik és saját ruhamárkája is sikeres. Nem is csoda, ha csak úgy ontja magából a boldog fotókat. Ám ezúttal a rajongók keményen bírálták új szerelmét. TV + Sztárok--Michael Bublé meg akart halni, mikor kiderült kisfia betegségehttp://www.life.hu/sztarok/20181013-michael-buble-meg-akart-halni-mikor-kiderult-kisfia-betegsege.htmlMichael Bublé először és utoljára nyilatkozik kisfiáról: a sztár elárulta, meg akart halni, amikor megtudta, hogy gyermeke rákos, de ez a tapasztalat komoly elhatározásra sarkallta, úgy döntött, visszavonul. TV + Sztárok--Köllő Babett meglepő vallomása Baronits Gáborról: "Mintha a másik felem lenne"http://www.life.hu/sztarok/20181013-kollo-babett-meglepo-vallomasa-baronits-gaborrol-mintha-a-masik-felem-lenne.htmlKöllő Babett elárulta, olyannyira jóban van Baronits Gáborral, hogy már-már úgy érzi, ő a másik fele. TV + SztárokOrigoSchobert Norbika egész nyáron készült a MasterChef Juniorrahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-schobert-norbika-egesz-nyaron-keszult-a-masterchef-juniorra.htmlEgy napon szeretné átvenni születi birdoalmát Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbi. A fiú megtette az első lépést, jelentkezett a ma induló MasterChef Junior című műsorba, amire egész nyáron gyakorolt. TV + Sztárok--A 100 tagú cigányzenekarral közös koncertjét anyja emlékének ajánlja Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-a-100-tagu-ciganyzenekarral-kozos-koncertjet-anyja-emlekenek-ajanlja-majka.htmlMajka a 100 tagú cigányzenekarral ad közös koncertet. Az estét a rákban elhunyt édesanyja emlékének ajánlja, a bevételt pedig a Magyar Hopice Alapítvány kapja majd. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.