Tóth Andi egy sokat mutató ingben mutatta meg alakját

fotózás szexi ing meztelen Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Tóth Andi gyakran mutatja meg szexi dokoltázsát vagy épp alakját bikiniben. Most is egy nagyon dögös fotót mutatott rajongóinak, melyen mindössze egy inget visel 

Tóth Andi énekesnő többször mutatta már meg csodás alakját Instagram-oldalán. Volt, hogy merész dekoltázzsal döbbentette meg rajongóit, mostani fotóján mindössze egy lenge fehér inget visel.

A fotó látni engedi formás lábait, még a bokáján lévő tetoválás is kivillan. Dús haja pedig lágyan vállára omlik.

Tóth Andit és párját, Szabó Ádámot egyébként láthatjuk A legbátrabb páros című műsorban is a TV2-n. Itt kimozdítják a hírességeket komfortzónájukból. Az extrém feladatok sokszor kemény pszichológiai terelést is jelentenek. Egy alkalommal Tóth Andi olyan rosszul lett, hogy le kellett állítani a forgatást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#thinkin @lillapalacsik

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Meghan hercegné aggódott Harry herceggel töltött első estéje utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-meghan-hercegne-aggodott-harry-herceggel-toltott-elso-esteje-utan.htmlHarry herceg és Meghan Markle színésznő Londonban találkozott először. Ma már férj és feleség. A hercegnét azonban az első randevú után kétségek gyötörték. TV + Sztárok--Molnár Andi, az Édesítő műsorvezetője az elefántok közé ejtette telefonját: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-molnar-andi-az-edesito-musorvezetoje-az-elefantok-koze-ejtette-telefonjat-video.htmlMolnár Andi az Édesítő legújabb epizódját forgatta, amikor egy óvatlan pillanatban kiejtette telefonját. Méghozzá nem akárhová, hanem a Nyíregyházi Állatpark elefántjai közé. TV + Sztárok--Sári Évi szőrt ragasztott magára a Sztárban sztár kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-sari-evi-szort-ragasztott-magara-a-sztarban-sztar-kedveert.htmlA Sztárban sztár színpadán láthatják majd a nézők Sári Évit is. A próbák pedig annyira kemények voltak, hogy "kinőtt a szőre". TV + Sztárok--Pintér Tibor a Sztárban sztár című műsorban áll bosszút Majkánhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-pinter-tibor-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-all-bosszut-majkan.htmlÚgy érezte Pintér Tibor, hogy A legbátrabb páros című műsor alatt Majka kissé sokat piszkálta őt és párját, Friderikát. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója most a Sztárban sztár színpadán akar bosszút állni. TV + SztárokOrigoSurvivor Nóri teljesen kiakadt Balázsrahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-nori-teljesen-kiakadt-balazsra.htmlAzmár nem titok, hogy újabb játékos köszön el a Survivortől. Balázs úgy döntött, hogy feladja a játékot, ezt pedig a lányok nem nézték jó szemmel. TV + SztárokOrigoSchobert Norbika egész nyáron készült a MasterChef Juniorrahttp://www.life.hu/sztarok/20181013-schobert-norbika-egesz-nyaron-keszult-a-masterchef-juniorra.htmlEgy napon szeretné átvenni születi birdoalmát Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbi. A fiú megtette az első lépést, jelentkezett a ma induló MasterChef Junior című műsorba, amire egész nyáron gyakorolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.