Szenzációs négyes: Csonka András megalázottnak érzi magát Szalay Bence produkciója után

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Ding Dong Szalay Bence Csonka András Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András Ding Dong című dalát adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, ám a szöveget nem tudta. A színész Facebookon reagált a produkcióra, és a zsűri értékelésére is. 

Csonka András híres dalát, a Ding Dongot adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, produkciója azonban megosztotta a közönséget. Látható és érezhető volt ugyanis, hogy nem készült fel rendesen: sokat tévesztett a szövegben, de a koreográfiához sem járult hozzá.

Ráskó Eszter értékelésében a szemére is vetette ezt Bencének, elmondta, ezzel kicsit megalázta a dalt és Csonka Bandit is. András a Facebook-oldalán kommentálta a történteket.

Csonka András megalázva érzi magát Fotó: Csudai Sándor - Origo

igazat adok Eszternek.

Ha mondjuk ez elő van adva, és rendesen beleraktad volna magadat, mint eddig mindenbe, az ennél sokkal kínosabb dolgokba is, akkor ez nem lett volna ennyire kínos"

Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCurtis megenyhült: már nem haragszik Majkárahttp://www.life.hu/sztarok/20181015-curtis-megenyhult-mar-nem-haragszik-majkara.htmlMajka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka? TV + SztárokOrigoBódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--Vastag Csaba olyan izmos, mint a terminátor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-vastag-csaba-olyan-izmos-mint-a-terminator-video.htmlA Csak show és más semmi című műsorban Vastag Csaba és Szandi egy igen erotikus és embertpróbáló mutatványt mutattak be, ahol kivillantak Vastag Csaba izmai is...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.