Egy szál bugyiban mutatta meg kerekded idomait VV Mici: fotó

szauna VV Mici bugyi VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici ismét villantott közösségi oldalán: a szaunából, egy szál bugyiban jelentkezett be a közösségi oldalán.

VV Mici büszke kerekded idomaidra, ráadásul nem az a szégyenlős típus, így bátran mutatja meg magát közösségi oldalán. Nemrég egy olyan fotót posztolt, amelyen kedvese, VV Krisztián markolássza melleit, most pedig egy szál bugyiban jelentkezett be a szaunából.

Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Esti szaunázás #newlife #newgoals

Hungarian Big Brother VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Így csókolja párját, Tóth Bencét Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-igy-csokolja-parjat-toth-bencet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela hihetetlenül boldog új szerelme mellett, de nem sokat oszt meg kapcsolatukról: a focista azonban kivételt tett, és mutatott kettejükről egy bensőséges felvételt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg gépébe belecsapott a villámhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-meghan-markle-es-harry-herceg-gepebe-belecsapott-a-villam.htmlHarry herceg és Meghan Markle magángéppel utaztak, de a hírek szerint villám csapott a repülőbe. TV + Sztárok--Pataky Attilát ciprusi nyaralására is követték az ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-pataky-attilat-nyaralasara-is-kovettek-az-ufok.htmlPataky Attila elárulta, ciprusi nyaralásán is követték őt az ufók. TV + Sztárok--Szenzációs négyes: Csonka András megalázottnak érzi magát Szalay Bence produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-csonka-andras-megalazottnak-erzi-magat-szalay-bence-produkcioja-utan.htmlCsonka András Ding Dong című dalát adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, ám a szöveget nem tudta. A színész Facebookon reagált a produkcióra, és a zsűri értékelésére is. TV + Sztárok--Curtis megenyhült: már nem haragszik Majkárahttp://www.life.hu/sztarok/20181015-curtis-megenyhult-mar-nem-haragszik-majkara.htmlMajka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka? TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.