Kamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámulták

Fotó: Mudra László - Origo -
forgatás utca Kamarás Iván vetkőzés átöltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták.

Kamarás Iván nagyon sokat dolgozott a nyáron, hiszen játszik az Aranyéletben, a Korhatáros szerelemben és a Game Over Club című filmben is, ami januárban kerül majd mozikba. Minden forgatáson szinte percre pontosan be van osztva a színészek ideje, Kamarás Iván pedig megcsúszott egy kicsit, így kénytelen volt a nyílt utcán átöltözni, nagy feltűnést keltve.

Kamarás Iván levetkőzött az utcán Fotó: Mudra László - Origo

Mikor vetkőzni kezdtem, akkor esett le a tantusz, hogy itt jönnek-mennek az emberek kocsival, gyalogosan.

Borsnak"Már az átöltözés alatt is totál hülyének néztek, de amikor kiszálltam köntösben és papucsban, ez volt a jelmezem a következő jelenetben, azt nem volt hova tovább fokozni. Zavaromban felkaptam a napszemüvegem, így téve teljessé a komplett idióta képet""Én is mentem már haza ilyen állapotban, de az hajnalban volt, nem fényes nappal"
"Ezúton elnézést mindenkitől aki látta

Bódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--Cristiano Ronaldonak sokat kell fizetni, hogy elkerülje a büntetésthttp://www.life.hu/sztarok/20181014-cristiano-ronaldonak-sokat-kell-fizetni-hogy-elkerulje-a-buntetest.htmlEgy egész ügyvédcsapat dolgozik azon, hogy Cristiano Ronaldo a lehető legkevesebb büntetést kapja. A sztárfocistának ez súlyos milliókba került. TV + Sztárok--Vastag Csaba olyan izmos, mint a terminátor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-vastag-csaba-olyan-izmos-mint-a-terminator-video.htmlA Csak show és más semmi című műsorban Vastag Csaba és Szandi egy igen erotikus és embertpróbáló mutatványt mutattak be, ahol kivillantak Vastag Csaba izmai is...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKulcsár Edina anyukája megszerzi a jogosítványt, pedig rettegett balesete ótahttp://www.life.hu/sztarok/20181014-kulcsar-edina-megszerzi-a-jogositvanyt-pedig-rettegett-balesete-ota.htmlRossz emlékei vannak Kulcsár Edina édesanyjának egy 15 évvel ezelőtti autóútról. Balesetet szenvedtek a szépségkirálynővel, azóta fél az autóban. Most azonban úgy döntött, hogy jogosítványt szerez. TV + SztárokOrigoLánya miatt támadják Galambos Lajcsit: rossz hatással van követőire Bogi?http://www.life.hu/sztarok/20181014-lanya-miatt-tamadjak-galambos-lajcsit-rossz-hatassal-van-kovetoire-bogi.htmlGalambos Lajost ezúttal gyönyörű lánya, Bogi miatt támadják.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.