Vilmos és Katalin kapcsolatát elemezte egy testbeszéd szakértő

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
házasság Eugénia hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eugénia hercegnő esküvőjén megjelent az egész királyi család Kamilla hercegné kivltelével. A testbeszéd elemző megfigyelte a királyi párok viselkedését, így tudni lehet, milyen valójában Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolata.

Hét éve házasok és három gyönyörű gyermekük van Vilmos hercenek és Katalin hercegnének. Katalin nemrég tért vissza szülési szabadságáról. A legnagyobb esemény, amin eddig részt vett, Eugénia hercegnő esküvője volt.

Vilmos és Katalin között hatalmas összhang uralkodik Forrás: AFP/Adrian Dennis

Egy testbeszéd elemző az Elitedaily.com-nak elmondta, hogy bár a protokoll szerint a királyi pár a nyilvánosság előtt nem érhet egymáshoz, nem csókolhatják meg egymást, mégis látszik, hogy mennyire szeretik egymást. Mozgásuk összehangban van, gyakran mosolyognak egymásra. A Szent György-kápolnában pedig Vilmos végig Katalin kezét szorongatta, látszik, hogy ennyi év után is imádják egymást.

Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCurtis megenyhült: már nem haragszik Majkárahttp://www.life.hu/sztarok/20181015-curtis-megenyhult-mar-nem-haragszik-majkara.htmlMajka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka? TV + SztárokOrigoBódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--Cristiano Ronaldonak sokat kell fizetni, hogy elkerülje a büntetésthttp://www.life.hu/sztarok/20181014-cristiano-ronaldonak-sokat-kell-fizetni-hogy-elkerulje-a-buntetest.htmlEgy egész ügyvédcsapat dolgozik azon, hogy Cristiano Ronaldo a lehető legkevesebb büntetést kapja. A sztárfocistának ez súlyos milliókba került. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.