Elköltözött Friderika Pintér Tibortól

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Rubos Friderika Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát.

"Sokszor ellentétes pólusaink vannak, de próbáljuk ezt egyensúlyba hozni. Most az lesz a legjobb számunkra, ha külön költözünk" - nyilatkozta a lány, aki egyszerűen nem bírja tovább a jelenlegi életkörülményeket, ugyanis Tenya már évekkel ezelőtt a Kincsem Park egyik lovászlakában rendezkedett be.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nekem ez volt a legjobb megoldás, hiszen így mindig ott tudok lenni a lovakkal, és közvetlen közelről tudok intézkedni, ha bármilyen feladat felmerül" – magyarázta a színész.

"Hiába takarítok, állandóan bejön a por, a lószag áthat mindent" - mondta el Fiderika, hogy mi is a baja a körülményekkel.

"Ő olyan lány, akinek ami a szívén, az a száján, de ezért is szeretem. Meg kell értenem, ahhoz, hogy ez működni tudjon, neki is boldognak kell lennie a kapcsolatban, és neki most egy igényes, szép környezetre van szüksége" - tette hozzá a Blikknek Pintér.

Survivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoÉlő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoBochkor Gáborról nyilatkozott Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-bochkor-gaborrol-nyilatkozott-varkonyi-andrea-megerositette-a-szakitast.htmlNéhány napja röppent fel a hír, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea egy ideje már külön élnek, sőt, már mindketten új párra is találtak. TV + SztárokOrigoElvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--Az összeesküvés-elméletek szerint Dianát a királynő parancsára végezték kihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-az-osszeeskuveselmeletek-szerint-dianat-a-kiralyno-parancsara-vegeztek-ki-camilla-is-retteg.htmlBár Diana hercegnő több mint 20 éve nincs közöttünk, halála körülményeivel kapcsolatban még mindig egyre elképesztőbb elméletek látnak napvilágot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.