Elköltözött Friderika Pintér Tibortól

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Rubos Friderika Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát.

"Sokszor ellentétes pólusaink vannak, de próbáljuk ezt egyensúlyba hozni. Most az lesz a legjobb számunkra, ha külön költözünk" - nyilatkozta a lány, aki egyszerűen nem bírja tovább a jelenlegi életkörülményeket, ugyanis Tenya már évekkel ezelőtt a Kincsem Park egyik lovászlakában rendezkedett be.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nekem ez volt a legjobb megoldás, hiszen így mindig ott tudok lenni a lovakkal, és közvetlen közelről tudok intézkedni, ha bármilyen feladat felmerül" – magyarázta a színész.

"Hiába takarítok, állandóan bejön a por, a lószag áthat mindent" - mondta el Fiderika, hogy mi is a baja a körülményekkel.

"Ő olyan lány, akinek ami a szívén, az a száján, de ezért is szeretem. Meg kell értenem, ahhoz, hogy ez működni tudjon, neki is boldognak kell lennie a kapcsolatban, és neki most egy igényes, szép környezetre van szüksége" - tette hozzá a Blikknek Pintér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.