Így él a világ legfiatalabb milliárdosa, Gustav Magnar Witzoe

luxus gazdag Norvégia örökös milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gustav Magnar Witzoe a világ legfiatalabb férfi milliárdosa. Megmutatjuk, hogyan is éli mindennapjait!

A norvég Gustav Magnar Witzoe mindössze 25 éves és ezzel kiérdemelte a világ legfiatalabb férfi milliárdosa címet. A nőket és férfiakat összesítő listán pedig a harmadik helyen áll, mindössze két milliárdos hölgy előzte őt meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cant wait to go back to

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

Gazdagságát szüleinek köszönheti, akiknek halászati birodalmuk van, ők a világ legnagyobb lazactenyésztői. 2013-ban az édesapa részesedést adott fiának az általa alapított cégből. Gustav azonban nem tervezi, hogy a későbbiekben átveszi a cég irányítását, őt más dolgok érdeklik: modellkarrierről ábrándozik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ultralight beam

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

A férfi nemrég aláírt egy norvég ügynökséghez, és közösségi oldalára is gyakran posztol munkájáról - számolt be róla aThe Sun.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✈️

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Joyeux 14 Juillet ⚪️

Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) által megosztott bejegyzés,

MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni eljegyezték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20181016-mc-hawer-es-33-evvel-fiatalabb-kedvese-mata-fanni-eljegyeztek-egymast.htmlMég csak néhány hete ismerkedett meg MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni. Kapcsoltuk azonban máris szintet lépett, eljegyezték egymást. Sőt, MC Hawer az egyik kommentelőnek családalapítási terveikről is beszélt. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoMelegpornós lehetett a Survivor játékosa, Balázs (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181016-melegpornoban-szerepelhetett-a-survivor-jatekosa-balazs.htmlPikáns múlttal rendelkezhet a Survivor egyik játékosa, Balázs, aki már fel is adta a versenyt. Kommentelők fedezték fel, hogy a srác valószínűleg sok-sok évvel ezelőtt melegpornóhoz adta az arcát (és testét). Bár a férfi azóta szakállat visel, és jónéhány kilóval nehezebb is, árulkodó tetoválásait nem tüntette el. TV + SztárokOrigoKirály Viktor és Majka személyi edzője, Kriston Péter is feltűnik a Ninja Warriorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kiraly-viktor-es-majka-szemelyi-edzoje-kriston-peter-is-feltunik-a-ninja-warriorban.htmlKriston Péter, a sztárok személyi edzője is megméretteti magát a Nincsja Warrior című műsorban a TV2-n. Nem a verseny volt a legnehezebb, amivel meg kellett küzdenie, egyik kliense, Majka ugyanis folyton piszkálta, amiért belevág a műsorba. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika és Mollika már a sminkjükkel is halloweenre készülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-erdelyi-monika-es-mollika-mar-a-sminkjukkel-is-halloweenre-keszulnek.htmlKöztudottan imádja a halloweent Erdélyi Mónika és lánya, Mollika. Általában hatalmas bulival ünnepelnek, melyre gőzerővel készülnek. Most megmutatták, milyen sminkben várják majd a vendégeket. TV + SztárokOrigoEgy szál bugyiban mutatta meg kerekded idomait VV Mici: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-egy-szal-bugyiban-mutatta-meg-kerekded-idomait-vv-mici.htmlVV Mici ismét villantott közösségi oldalán: a szaunából, egy szál bugyiban jelentkezett be a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.