Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber szerint a pilóta nem fog felépülni

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
nyilatkozat Michael Schumacher felépül Willi Weber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher egykori menedzsere elárulta, hogy feladta a reményt: nem bízik abban, hogy barátja valaha is felépül.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, azóta a pilóta állapotáról sok biztos információ nem került ki. A világbajnok pilóta egykori menedzsere azonban szívszorító nyilatkozatot tett: ő már nem bízik abban, hogy Michael Schumacher valaha felépül, feladta a reményt.

Michael Schumacher egykori menedzsere lemondott barátjáról Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

Hosszú ideig tartó gyász után pontot tettem ennek a végére. Lezártam, különben beleőrülnék" – mondta a Willi Weber, majd az együtt töltött éveikről beszélt. „A legjobb, legsikeresebb időket töltöttük együtt, és nagyon sokszor voltunk egymás társaságában 20 éven át. De a sorsunkat már nem mi irányítjuk"tette hozzá.

Michael Schumacher rokonai a csodát várják

Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni eljegyezték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20181016-mc-hawer-es-33-evvel-fiatalabb-kedvese-mata-fanni-eljegyeztek-egymast.htmlMég csak néhány hete ismerkedett meg MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni. Kapcsoltuk azonban máris szintet lépett, eljegyezték egymást. Sőt, MC Hawer az egyik kommentelőnek családalapítási terveikről is beszélt. TV + SztárokOrigoMelegpornós lehetett a Survivor játékosa, Balázs (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181016-melegpornoban-szerepelhetett-a-survivor-jatekosa-balazs.htmlPikáns múlttal rendelkezhet a Survivor egyik játékosa, Balázs, aki már fel is adta a versenyt. Kommentelők fedezték fel, hogy a srác valószínűleg sok-sok évvel ezelőtt melegpornóhoz adta az arcát (és testét). Bár a férfi azóta szakállat visel, és jónéhány kilóval nehezebb is, árulkodó tetoválásait nem tüntette el. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoStohl András és exe, Ancsika újra jóban vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-stohl-andras-es-exe-ancsika-ujra-joban-vannak.htmlKét évvel szakításuk után úgy tűnik, igazán jó kapcsolat van Stohl András és két gyermekének édesanyja, Ancsika között. Beszédes lesifotók készültek róluk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElköltözött Friderika Pintér Tibortólhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-elkoltozott-rubos-friderika-pinter-tibortol.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea egy rendezvényen vallott életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-varkonyi-andrea-egy-rendezvenyen-vallott-eleterol.htmlVárkonyi Andrea egy hétvégi rendezvény után nyilatkozott először azóta, hogy kiderült, Bochkor Gáborral szakítottak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.