Survivor Kitty Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este a Gagamba törzs Kittyt küldte haza a szigetről. 

A lány kamerák előtt mondta el, hogyan érzi magát a kiesés után:

A törzs tagjai egyébként már napok óta agyaltak azon, hogy ki menjen haza, még az egyik legerősebb játékos, Vera neve is felmerült, de végül KIttyre voksoltak a legtöbben. Az ok kettős volt: túlságosan jóban volt erdélyi törzstársával, ráadásul úgy vélte a csapat, sok hasznát sem veszik.

Élő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigoSurvivor: Rubin Kristóf elmondta, miért hoztak be a játékba két új embert, Balázst és Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-survivor-rubin-kristof-kreativ-producer-elmondta-miert-hoztak-be-a-jatekba-ket-uj-embert-balazst-es.htmlElindult szombaton a Survivor kibeszélő műsora, ahol a rajongók kulisszatitkokat is megtudhatnak a játékról. Rubin Kristóf a műsor kreatív producere elmondta, miért érkezett a szigetre 10 nap után két új ember.TV + SztárokOrigoElvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--Keleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigoA Sztárban sztár versenyzőjeként üzent Liptai Claudiának Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-a-sztarban-sztar-versenyzojekent-uzent-liptai-claudianak-volt-felesegenek-gesztesi-karoly.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadában Gesztesi Károly is szerepelni fog. A népszerű színész a Mokkában mesélt arról, sokat gondolkozott-e, amikor megkeresték a műsor készítői, beszélt közelgő színházi bemutatójáról, sőt azt is elárulta, mit szól ahhoz, hogy a Sztárban Sztár zsűrijeként volt felesége, Liptai Claudia is véleményezni fogja a produkcióját. TV + SztárokOrigoÚjabb férfi, ezúttal a masszőrje vádolja szexuális bántalmazással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20180930-ujabb-ferfi-vadolja-szexualis-bantalmazassal-kevin-spaceyt.htmlBeperelte Kevin Spaceyt a masszőrje. A férfi azt állítja, a színész 2016-ban szexuálisan bántalmazta Malibuban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.