Meghökkentő celebbarátságok: Martha Stewart és Snoop Dogg furcsán mutatnak együtt

Forrás: Getty Images/WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz -
Martha Stewart barát Snoop Dogg barátság Gwyneth Paltrow Beyoncé 50 Cent Meryl Streep sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár!

Beyoncé és Gwyneth Paltrow

Beyoncé egy igazi díva, akinek a népszerűsége folyamatosan az egekben van, ám ez nem mondható el egyik legjobb barátnőjéről, aki – legalábbis látszólag – egyáltalán nem illik az énekesnőhöz. Gwyneth Paltrow-nak nem sok babér jutott az elmúlt években, annál több bírálat érte az oldalán összehordott sok bugyuta tanács miatt. Annak ellenére, hogy Beyoncé és Gwyneth nagyon különböznek, nagyon jó barátok 2010 óta.

Beyonce és Gwyneth Paltrow Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur


Martha Stewart és Snoop Dogg

Ha Beyoncé és Gwyneth Paltrow nem illenek össze, akkor Martha Stewart és Snoop Dogg végképp nem. A szakácsnőt és a rappert mégis összehozta a sors 2008-ban, és rá kellett jönniük, hogy sok a közös bennük, de főként az ételek szeretete köti őket össze. Annyira, hogy még közös főzőshow-juk is volt!

Snoop Dogg és Martha Stewart Forrás: Getty Images/WireImage/2017 Steve Granitz/Steve Granitz


Meryl Streep és 50 Cent

Az Oscar-díjas színésznő és a rapper kapcsolata címlapokra került, nem véletlenül: ennél furcsább párost nehezen tudnánk elképzelni, ők mégis nagyon jól szórakoznak együtt. Először egy kosárlabdameccsen fotózták le őket: az első sorból nézték az eseményeket, közben pedig vihorásztak.

Meryl Streep férjével, Don Gummerrel és 50 Centtel Forrás: Northfoto

Dennis Rodman és Kim Dzsongun

Már eleve az meglepő, hogy Kim Dzsongunnal bárki szimpatizál, az meg végképp, hogy egy kosárlabdasztár a barátjának tartja a diktátort. Dennis Rodman többször is látogatást tett már Észak-Korea fővárosában, ahol Kim vendégszeretetét élvezte, és örök barátjának nevezte. Ölelkezős fotók is kerültek ki róluk a netre, aminek következtében Dennis valószínűleg sok rajongóját elvesztette.

Kim Dzsongun és Dennis Rodman Forrás: AFP/Kcna

Eminem és Elton John

A két zenész 2001-ben kötött örök barátságot egymással, amikor együtt léptek fel a Grammy-díjátadón. Eminem azután kérte fel Elton Johnt a közös előadásra, miután kritizálták őt, mondván, hogy homofób dalszövegeket ír. Kapcsolatuk nem ért véget a közös énekléssel, Eminem gyakran kér zenésztársától tanácsot.

Elton John és Eminem Forrás: Getty Images/Frank Micelotta Archive
Diaz nyilatkozott a Wellhello jövőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-diaz-nyilatkozott-a-wellhello-jovojerol.htmlA figyelmesebbek már hónapokkal korábban észrevehették, hogy változás lesz a Wellhello háza táján: Fluor Tomi gőzerővel újraindította Facebook oldalát, és a backstage pletykák is arról szóltak, hogy kifutóban a Wellhello. Diazt még nyáron, az EFOTT-on kérdeztük a pletykákról, akkor így nyilatkozott.TV + SztárokOrigoEmma Watson újra szerelmes: egy férfivel csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-emma-watson-ujra-szerelmes-egy-ferfivel-csokolozott.htmlNéhány hónappal ezelőtt szakított Emma Watson és Chord Overstreet. Úgy tűnik, a színésznő újra szerelmes. Mexikóban látták csókolózni egy férfival. TV + Sztárok--Férjhez megy a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20181017-ferjhez-megy-a-la-bouche-magyar-enekesnoje-farkas-zsofi.htmlJanuárban a tengerparton kimondja a boldogító igent párjának a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi, azaz Sophie Cairo. TV + SztárokOrigoLady Gagát eljegyezte szerelme, Christian Carinohttp://www.life.hu/sztarok/20181017-lady-gagat-eljegyezte-szerelme-christian-carino.htmlLady Gaga véletlenül hatalmas hírt közölt a saját életéről: kiderült, hogy eljegyezte őt szerelme. TV + Sztárok--Az X-Faktor mikrofondobáló versenyzője, Miriam zenei karriert akar itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-az-x-faktor-mikrofondobalo-versenyzoje-mirjam-zenei-karriert-akar-itthon.htmlNagy felfordulást okozott az X-Faktorban Mirjam, aki annyira nem bírta a kritikát, hogy hozzávágta mikrofonját Radics Gigihez. A zsűri ítélete ellenére azonban az énekesnő nem adja fel: zenei karriert szeretne. TV + SztárokOrigoHavas Henrik a nagy magyar maffiózóról, Radnai Lászlóról írt könyvethttp://www.life.hu/sztarok/20181017-havas-henrik-a-nagy-magyar-maffiozorol-radnai-laszlorol-irt-konyvet.htmlHavas Henrik már hónapok óta nincsen képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozott, csak egészen mással foglalkozott eddig: a magyar keresztapaként emlegetett Radnai Lászlóról írt könyvet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.