Egy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Várkonyi Andrea válság Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 évig voltak együtt, nemrég azonban bejelentették, hogy szakítottak. Azóta már az is kiderült, hogy a műsorvezető és a rádiós is más oldalán keresi a boldogságot, ami Gábornak kevésbé sikerül, legalábbis a HOT! Magazin szerint. A rádióst a magazin olvasója fotózta le, elmondása szerint alig ismert rá a sztárra.

Bochkor Gábort látszólag nagyon megviselte a szakítás Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Alig ismertem rá, egy sápadt, megtört férfit láttam, aki szinte árnyéka volt régi önmagának. Levert és rosszkedvű volt. Úgy tűnik, csak a hallgatók miatt, a rádióműsor idejére képes magára erőltetni némi jókedvet" – állítja egy olvasó. Gábor volt barátnői is megszólaltak, egyöntetűen úgy gondolják, a rádiós nehéz természetű.

„Gábor egyáltalán nem egyszerű természet, de úgy gondoltam, hogy Andrea pszichológus végzettségével kiválóan tudja kezelni. Mi mindössze nyolc hónapot voltunk együtt, de bizony néha én is úgy éreztem, jó lett volna, ha nekem is lett volna pszichológusi tapasztalatom, mert Gábor nehéz természet" – mondta Molnár Anikó. Tornóczky Anita is hasonlóan nyilatkozott, szerinte a rádiós rapszodikus alkat, komoly hangulatingadozásai vannak. Hozzátette, reméli, Andreával sikerül rendezniük kapcsolatukat.

Kiderült, mit csinál Hujber Feri: itt él a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20181018--kiderult-mit-csinal-hujber-feri-itt-el-a-szinesz.htmlHujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után újra rátalált a szerelem Takáts Tamásrahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-masfel-evvel-valasa-utan-ujra-ratalalt-a-szerelem-takats-tamasra.htmlMásfél évvel válása után ismét rátalált a boldogság Takáts Tamásra. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigoNyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétényhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyari-dia-megmutatta-kisfiat-ilyen-cuki-a-kis-zeteny.htmlJúliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.TV + SztárokOrigoMeghökkentő celebbarátságok: Martha Stewart és Snoop Dogg furcsán mutatnak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-meghokkento-celebbaratsagok-50-cent-es-meryl-streep-furcsan-mutatnak-egyutt.htmlNéhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár! TV + Sztárok--Curtis nagy bejelentést tett közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-curtis-nagy-bejelentest-tett-kozossegi-oldalan.htmlAz egész életét meghatározza majd Curtisnek az dolog, melynek bejelentését közösségi oldalán harangozta be. Kedvese ünnepi vacsorát is készített neki a jeles alkalom tiszteletére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.