Nyolcszázezer eurót kell fizetnie a diszkóban verekedő Vidalnak

verekedés büntetés focista Arturo Vidal diszkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éjszakai mulatóban történt verekedés miatt 800 ezer eurós (252 millió forint) bírságot kell fizetnie Arturo Vidalnak, az FC Barcelona chilei futballistájának.

A 31 éves játékos tavaly testvérével együtt - még a Bayern légiósaként - botrányt okozott egy müncheni diszkóban: egy vodkásüveggel úgy fejbe vágott egy férfit, hogy annak több öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét, ráadásul kisebb agyi károsodás miatt hetekig munkaképtelen volt.

Ha nem fizet, börtönbe kerülhet Arturo Vidal Forrás: AFP/Bulent Kilic

Ezért egy bajorországi bíróság csütörtökön - távollétükben - pénzbírságot szabott ki rá és testvérére, Sandrinóra, aki 18 ezer eurós büntetést kapott. Ha a fivérek nem fizetnek, várhatóan letartóztatási parancsot adnak ki ellenük.

A 103-szoros válogatott Vidal idén szerződött a müncheni klubtól Barcelonába.

Michael Bublé nem vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-michael-buble-nem-vonul-vissza.htmlMichael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs elárulta, miért adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-elarulta-miert-adta-fel-a-jatekot.htmlNem sok ideig tartózkodott Balázs a Fülöp-szigeteken, múlt héten érkezett és már fel is adta a játékot. Kiderült, miért döntött így. TV + SztárokOrigoÉrzelmek az X-Faktor válogatója után: nem bírták a kritikát a versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-erzelmek-az-xfaktor-valogatoja-utan-nem-birtak-a-kritikat-a-versenyzok.htmlNem volt érzelmektől és könnyektől mentes az X-Faktor legutóbbi válogatója sem, sokan nem bírták a kritikát: így nyilatkoztak a kiesett versenyzők a színfalak mögött. TV + SztárokOrigoEgy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van http://www.life.hu/sztarok/20181018-egy-szemtanu-szerint-bochkor-gabor-maga-alatt-van.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet. TV + SztárokOrigoKiderült, mit csinál Hujber Feri: itt él a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20181018--kiderult-mit-csinal-hujber-feri-itt-el-a-szinesz.htmlHujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön. TV + Sztárok--Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.