A királyi család legnagyobb botrányai: hűtlenség, meztelenkedés és idősebb szerető

András yorki herceg Margit hercegnő királyi család Sarah Ferguson Katalin hercegné Vilmos herceg botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha végignézzük a királyi család tagjainak életét, rá kell ébrednünk, hogy egyáltalán nem makulátlanok: több szerelmi viszony és botrány történt a köreikben, mint egy brazil szappanoperában. Csoda, hogy ezek után még sikerült megőrizniük előkelőségüket!

Katalin és Vilmos egy nő miatt szakítottak

Katalin és Vilmos Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Katalin és Vilmos herceg nagyon hosszú ideig jártak, mielőtt összeházasodtak volna, sőt, még egy szakításon is átestek. 2007-ben minden a különválásuktól volt hangos, amire állítólag egy harmadik fél miatt került sor, aki nem más, mint Isabella Calthorpe. Az előkelőségbe a pletykák szerint sokáig szerelmes volt Vilmos, ám végül mégis visszatért Katalinhoz.

Margit hercegnő idősebb szeretője

Margit hercegnő Forrás: AFP

II. Erzsébet húga, Margaret hercegnő is az érdekes szerelmi életével vált hírhedtté, ugyanis nem sokat adott a szabályokra. Szerelmes lett egy Peter Townsend nevű férfiba, amivel csak az volt az egyetlen baj, hogy az illető házas volt, ráadásul 16 évvel idősebb nála. Ugyan a férfi elvált feleségétől, az egész procedúra olyan botrányosra sikerült, hogy a királyi család megvétózta kettejük kapcsolatát.

Sarah Ferguson tengerparti meztelenkedése

Sarah Ferguson yorki hercegné Forrás: Getty Images

II. Erzsébet második fiának, András yorki hercegnek volt a felesége Sarah, vagy Sára yorki hercegné 1986 és 1996 között. Válásuk éppen akkoriban zajlott, amikor Károly és Diana is címlapokon voltak szakításuk miatt, így mondhatni a két testvér volt felelős abban az évben a szerelmi drámákért. Sarah azonban ellopta a show-t, miután rajtakapták a tengerparton egy üzletemberrel, aki a lábujjait szopogatta, miközben a hercegnő topless volt. Habár akkoriban már nem voltak együtt Andrással, a válásuk hivatalosan nem zárult le, így nem csoda, hogy nagy felháborodást keltettek a felvételek.

András yorki herceg

András yorki herceg Forrás: AFP/Michel Euler

Bár a közvélemény leginkább András herceg egykori feleségét, vagyis Sára yorki hercegnét tartotta csélcsapnak és könnyűvérűnek, a herceget sem kellett félteni! A múltban neki is megvoltak a szaftos románcai, például Koo Stark színésznővel. Az egyetlen probléma az volt, hogy Koo Stark inkább erotikus alakításai miatt vált hírhedté, nem pedig különleges színészi tehetségéért, így a királyi család nem nézte jó szemmel a kapcsolatot. Nem is tudtak sokáig ellenállni a nyomásnak: végül szakítottak, de barátok maradtak.

Harry herceg kalandjai

Harry herceg Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ha a királyi család botrányairól van szó, lehetetlen kihagyni a felsorolásból Harry herceget, akinek a szerelmi élete olyan forgalmas volt, mint egy pályaudvar. Habár már lenyugodott, és első közös gyermeküket várják Meghan Markle-lel, románcait nem lehet elfelejteni, amelyek között volt hosszú távú kapcsolat, és egyéjszakás is. Harry agglegényként megpróbálta például felcsábítani magához egy átmulatott este után Cassie Sumner futottak még kategóriás modellt, ám Cassie nem ment fel, inkább eladta a sztorit a bulvárlapoknak. Harry ezenkívül számos románcot tudhat a háta mögött, híresen szeretett ugyanis mulatni!

Vastag Csabát kis híján baleset érte a Csak show és más semmi próbáinhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-vastag-csabat-kis-hijan-baleset-erte-a-csak-show-es-mas-semmi-probain.htmlCsak egy hajszálon múlt, hogy nem történt baleset Vastag Csabával a Csak show és más semmi próbái közben. TV + SztárokOrigoTörőcsik Mari költözni szeretne: Budapestre tenné át székhelyét egy időrehttp://www.life.hu/sztarok/20181019-torocsik-mari-koltozni-szeretne-budapestre-tenne-at-szekhelyet-egy-idore.htmlTörőcsik Mari jobban van, már csak rutineljárásokra szokott kórházba járni, hogy erős is maradjon. A színművésznő elárulta, ha minden jól megy, hamarosan felköltözik Budapestre egy időre. TV + Sztárok--Hódi Pamela úgy érzi, a Berkivel való szakítása óta sokkal erősebbhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-hodi-pamela-ugy-erzi-a-berkivel-valo-szakitasa-ota-sokkal-erosebb.htmlA mióta szakított Berki Krisztiánnal Hódi Pamela, erősebbnek és sikeresebbnek érzi magát, mint korábban bármikor. Mindezt a kedd esti Jakupcsek Plusz felvételén mondta el. TV + Sztárok--Muri Enikő három hónap után szakított párjával, Patonai Norberttelhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-muri-eniko-harom-honap-utan-szakitott-parjaval-patonai-norberttel.htmlHárom hónap után szakított egymással Muri Enikő és Cseke Katinka exférje, Patonai Norbert. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.