A legbátrabb páros Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból, a nézők azonban úgy vélik, nem neki, hanem Németh Kristóféknak kellene menniük végre. 

A legbátrabb páros feladatait sorra nyeri Németh Kristóf és a párja, Szikriszt Zita, így az elejétől kezdve védettséget élveznek. Azt pedig nem is tagadják: nyerni jöttek, és ezért mindent megtesznek. Játékostársaik közül Pintérékkel és Schobertékkel vannak szövetségben, a műsor fiatal szereplői azonban úgy érzik, így ezzel nekik esélyük sem marad sokáig bennmaradni. Többen megjegyezték, hogy nincs egy őszinte pillanata sem, és folyton taktikázik, ezt pedig a színész sem tagadta. Szerinte itt mindannyian ellenfelek, és minden eszközt be kell vetni a győzelemért.

De nem csak a játékosok, a nézők is kiakadtak Németh-ékre. A műsor Facebook-oldalán egyre másra születnek a kommentek (amelyek közül néhányat most szerkesztés nélkül közlünk).

"Megnéztem a műsort, mert azt gondoltam, hogy arról szól, ami a címe. Mi a csodának kellett belekeverni ezt a gusztustalan ármánykodást? Miért nem lett volna elég simán a leggyengébben teljesítő párosnak távozni? Szabó Ádám, Tóth Andi, Singh Viki és a párja nagyot nőttek a szememben, minden elismerésem az övék! Pintér Tibor viszont egy nőgyűlölő undorító alak, Németh Kristóf pedig elképesztően kétszínű fazon, hányok tőlük!"

"Október 16.-i műsorban a Németh Kristóf olyan gusztustalanul viselkedett,hogy szerintem leírta magát nagyon sok néző előtt."

"Nekem eddig nem volt bajom Németh Kristóffal, de itt nagyon unszimpatikus, nem tetszik. És a barátnője sem."

"A tegnapi párbajnál az a sunyi mosoly Kristóf arcán elárulta jellemét!"

"Az en szememben Nemeth Kristof nagyot zuhant, ennyirre rosszul all anyagilag, hogy igy keresztul kell gazolni mindenkin!!! A parja viszont ugyes es kitarto!!"

Persze volt, aki éppen az ő játéksítlusukkal ért egyet:

"Kristóf úgy viselkedik ahogy viselkedni kell egy ilyen játékba szerintem .és amit műveltek tegnap az a 3 fiatalabb pár kritikán aluli az a hiszti nyámnyilaság sértödés undoritó volt !"

Forrás: Facebook/ A legbátrabb páros

Survivor: Beni kivívta maga ellen a sorsot és kiakasztotta a törzsethttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-beni-kivivta-maga-ellen-a-sorsot-es-kiakasztotta-a-torzset.htmlBeni győzelme sokaknak szemetszúrt a Bayaniban. Robi például egyáltalán nem értette, hogyan tudta ilyen gyorsna teljesíteni a feladatot Beni, Nóri teljesen kiakadt, Gábor szerint pedig ezzel magára vonta a figyelmet a srác, ami a vesztét is jelentheti.TV + SztárokOrigoPintér Tibor a Fridával való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-pinter-tibor-a-fridaval-valo-kapcsolatarol-es-a-kulonkoltozesrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár adásaiban látható Pintér Tibor és Frida kapcsolata a felvételek szerint már a TV2 A legbátrabb páros nyári forgatásán sem volt felhőtlen. A lány - ahogy írtunk róla - azóta elköltözött a színésztől, mondván, így próbálják megmenteni kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoSurvivor: Kittyt küldte haza a Gagamba törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-kittyt-kuldte-haza-a-gagamba.htmlHétfőn este a Gagamba törzs Kittyt küldte haza a szigetről. TV + Sztárok--A Babavilág című műsorban szúrt oda Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-babavilag-musorban-szurt-oda-hodi-pamela-berki-krisztiannak.htmlHódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.