Az egész hangszeres szekció elhagyta a Wellhellót

Forrás: Facebook/Wellhello -
Diaz wellhello Fluor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. A legújabb információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. 

"A hír igaz, aggódni viszont nem kell, a Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások. Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtunk" - tették közzé néhány napja a Facebookon, Diaz pedig a következőképpen fogalmazott a Life.hu riporterének kérdésére.

A Lángoló Gitárorok blog úgy tudja, brigád egy része" gyakorlatilag a teljes hangszeres szekciót jelenti, akikhez még csatlakozott a főhangmérnök és a monitorkeverős is. A fenti nyilatkozat után ők sem akartak csendben maradni, így az alábbi közleményt küldték el a blognak.

Zenekari közlemény

Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból.

Forrás: Facebook/Wellhello

A Life.hu szeretné megkérdezni az ügyről Fluort is, ahogy elérjük, cikkünket frissítjük.

Hódi Pamela úgy érzi, a Berkivel való szakítása óta sokkal erősebbhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-hodi-pamela-ugy-erzi-a-berkivel-valo-szakitasa-ota-sokkal-erosebb.htmlA mióta szakított Berki Krisztiánnal Hódi Pamela, erősebbnek és sikeresebbnek érzi magát, mint korábban bármikor. Mindezt a kedd esti Jakupcsek Plusz felvételén mondta el. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi kifakadt, arról posztolt, hogy valótlanságot állítottak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-borbas-marcsi-kifakadt-arrol-posztolt-hogy-valotlansagot-allitottak-rola.htmlA Facebookon tette közzé felhábordását Borbás Marcsi. A műsorvezető arról ír, valótlan állítások jelentek meg róla: ezeket cáfolja, és jogi útra tereli az ügyet. TV + SztárokOrigoSurvivor: feladja a játékot Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-feladta-a-jatekot-balazs.htmlEszti után újabb játékos döntött úgy, hogy nem vesz részt a további küzdelemben. Az Agila törzsből ezúttal - másodikként - Balázs döntött úgy: hazamegy. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.