Borbás Marcsi kifakadt, arról posztolt, hogy valótlanságot állítottak róla

Forrás: Facebook - Borbás Marcsi -
Borbás Marcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tette közzé felhábordását Borbás Marcsi. A műsorvezető arról ír, valótlan állítások jelentek meg róla: ezeket cáfolja, és jogi útra tereli az ügyet. 

"Sajnos egyre több álhír és rosszindulatú csúsztatás jelenik meg rólam a sajtóban és az interneten. Ezekre nagyon nehéz reagálni - sokszor nem is teszem -, de egy határon túl kénytelen vagyok mégis megszólalni" - kezdi Marcsi, a teljes posztot itt olvashatod.

Survivor: Nóri távozott másodikként a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-nori-tavozott-masodikkent-a-holtak-szigetere.htmlHiába szervezkedett Nóri az egykori Gagamba-törzs tagjai háta mögött, tújártak az eszén. Amíg nagy ellenfele, Vera 5, ő addig 6 szavazatot kapott a törzsi tanácson, így távoznia kellett Jeremy után a Holtak szigetére. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoSurvivor: Kittyt küldte haza a Gagamba törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-kittyt-kuldte-haza-a-gagamba.htmlHétfőn este a Gagamba törzs Kittyt küldte haza a szigetről. TV + Sztárok--Ellentmondásba keveredett magával Rubint Réka A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-ellentmondasba-keveredett-magaval-rubint-reka-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlA TV2 A legbátrabb páros című műsorában feszültség alakult ki Keleti Andi és Rubint Réka között. A hírességek nem tudták szó nélkül hagyni, milyen véleménnyel vannak egymás taktikai lépéseiről. A játékosok inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálták nyugtatni a kedélyeket.TV + SztárokOrigoEllentmondásba keveredett magával Rubint Réka A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-ellentmondasba-keveredett-magaval-rubint-reka-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlA TV2 A legbátrabb páros című műsorában feszültség alakult ki Keleti Andi és Rubint Réka között. A hírességek nem tudták szó nélkül hagyni, milyen véleménnyel vannak egymás taktikai lépéseiről. A játékosok inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálták nyugtatni a kedélyeket.TV + SztárokOrigoTárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.