Pintér Tibor a Fridával való kapcsolatáról beszélt

Forrás: TV2 -
Frida (film) Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár adásaiban látható Pintér Tibor és Frida kapcsolata a felvételek szerint már a TV2 A legbátrabb páros nyári forgatásán sem volt felhőtlen. A lány - ahogy írtunk róla - azóta elköltözött a színésztől, mondván, így próbálják megmenteni kapcsolatukat. 

"El kell mondanunk, mi történik köztünk, hiszen felvállaltuk a magánéletünket. Hullámhegyek- és völgyek jellemzik a kapcsolatunkat, ami rendkívül viharos. A különköltözésünk arról szól, hogy rendbe tegyük a sorainkat. Bízom benne, hogy a költözés mindkettőnknek jót tesz majd, és tisztábban látjuk majd a dolgainkat" - mondta el a TV2 kamerái előtt Tenya.

Borbás Marcsi kifakadt, arról posztolt, hogy valótlanságot állítottak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-borbas-marcsi-kifakadt-arrol-posztolt-hogy-valotlansagot-allitottak-rola.htmlA Facebookon tette közzé felhábordását Borbás Marcsi. A műsorvezető arról ír, valótlan állítások jelentek meg róla: ezeket cáfolja, és jogi útra tereli az ügyet. TV + SztárokOrigoSurvivor: Nóri távozott másodikként a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-nori-tavozott-masodikkent-a-holtak-szigetere.htmlHiába szervezkedett Nóri az egykori Gagamba-törzs tagjai háta mögött, tújártak az eszén. Amíg nagy ellenfele, Vera 5, ő addig 6 szavazatot kapott a törzsi tanácson, így távoznia kellett Jeremy után a Holtak szigetére. TV + SztárokOrigoElköltözött Friderika Pintér Tibortólhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-elkoltozott-rubos-friderika-pinter-tibortol.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkezőhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-xfaktor-radics-gigihez-akarta-vagni-a-mikrofont-egy-jelentkezo.htmlVáratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. TV + SztárokOrigoÉlő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.