Survivor: Nóri távozott másodikként a Holtak szigetére

Forrás: RTL Klub -
Survivor Nóri Survivor Vera Survivor Jeremy Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szervezkedett Nóri az egykori Gagamba-törzs tagjai háta mögött, tújártak az eszén. Amíg nagy ellenfele, Vera 5, ő addig 6 szavazatot kapott a törzsi tanácson, így távoznia kellett Jeremy után a Holtak szigetére. 

Nóri már az Agila törzs meglétekor is irányító szerepet töltött be, és most is megpróbálta összetartani kis csapatát. Ahhoz azonban, hogy az egykori gagambások közül szavazzanak ki valakit, Gábort is be kellett avatni a tervbe. Azt azonban nem hitte, hogy "átverik":

Survivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoElköltözött Friderika Pintér Tibortólhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-elkoltozott-rubos-friderika-pinter-tibortol.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát. TV + SztárokOrigoSurvivor: feladja a játékot Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181013-survivor-feladta-a-jatekot-balazs.htmlEszti után újabb játékos döntött úgy, hogy nem vesz részt a további küzdelemben. Az Agila törzsből ezúttal - másodikként - Balázs döntött úgy: hazamegy. TV + SztárokOrigoSurvivor: Kittyt küldte haza a Gagamba törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-kittyt-kuldte-haza-a-gagamba.htmlHétfőn este a Gagamba törzs Kittyt küldte haza a szigetről. TV + Sztárok--Keleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigoSurvivor: feladta a játékot az Agila törzs tagja, Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20181004-survivor-feladta-a-jatekot-eszti.htmlAz Agila törzs játékosa, Eszti nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.