Survivor Nóri Survivor Jeremy Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az egykori Agila törzs egyik legerősebb játékosa, Nóri eltaktikázta magát, így csütörtökön este neki kellett távozni a Survivorben a Holtak szigetére. 

A fitneszanyuka egykori törzstársához, Jérémyhez csatlakozott, és miközben megérkezett a szigetre, végig a könnyeivel küszködött.

Jérémy nem hitt a szemének, amikor meglátta Nórit a Holtak Szigetén. A legutóbb kiszavazott játékos teljesen összeomlott a Törzsi Tanács után, és biztosra veszi, hogy hamarosan az összes egykori agilás az ő sorsára jut.

Az egész hangszeres szekció elhagyta a Wellhellóthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-az-egesz-hangszeres-szekcio-elhagyta-a-wellhellot-kozlemenyt-adtak-ki.htmlAhogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. A legújabb információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: kiakadtak a nézők Németh Kristóf játékánhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-kiakadtak-a-nezok-nemeth-kristof-jatekan.htmlKedden este Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból, a nézők azonban úgy vélik, nem neki, hanem Németh Kristóféknak kellene menniük végre. TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi kifakadt, arról posztolt, hogy valótlanságot állítottak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-borbas-marcsi-kifakadt-arrol-posztolt-hogy-valotlansagot-allitottak-rola.htmlA Facebookon tette közzé felhábordását Borbás Marcsi. A műsorvezető arról ír, valótlan állítások jelentek meg róla: ezeket cáfolja, és jogi útra tereli az ügyet. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoA Babavilág című műsorban szúrt oda Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-babavilag-musorban-szurt-oda-hodi-pamela-berki-krisztiannak.htmlHódi Pamela a Babavilág című műsorában beszélt a párkapcsolatáról. A fiatal anyuka január óta boldog kapcsolatban él Bencével, most pedig megragadta az alkalmat és odaszúrt gyermeke édesapjának, Berki Krisztiánnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.